GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βόμβα": Τι να περιμένουμε σε τρεις μήνες σύμφωνα με τα λεγόμενα του Άδωνη Γεωργιάδη;

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά και από την άκαρπη δεύτερη ψηφοφορία για Πρόεδρο τη...



Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά και από την άκαρπη δεύτερη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δήλωσε πως υπάρχουν βουλευτές που είναι πρόθυμοι να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα στην τρίτη και τελευταία ψηφοφορία.

«Δεν θα μπω στα εσωτερικά τού κάθε κόμματος, ωστόσο ξέρω πως υπάρχουν συνάδελφοι που καταλαβαίνουν ποια είναι η ευθύνη, αν η χώρα πάει σε εκλογές, αυτή την κρίσιμη περίοδο» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης. Σχετικά με την πρωτοβουλία της κυβέρνησης για πρόωρη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο ίδιος είπε:

«Η διαπραγμάτευση δεν μπορούσε να κλείσει με την Τρόικα, καθώς οι δανειστές έβαζαν στο τραπέζι, από το Νοέμβριο, την προεδρική εκλογή. Ήθελαν να ξέρουν με ποιον θα συνομιλούν στο μέλλον. Συναλλάσσονται με κράτη, πρέπει να γνωρίζουν με ποιον συνομιλούν».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος πρόσθεσε πως «είναι πιθανό να βγούμε εντός τριμήνου από το ευρώ» και συμπλήρωσε: «Στο ευρώ βρισκόμαστε γιατί τηρούμε τις συμφωνίες, αν σταματήσουμε να το κάνουμε και ο επόμενος πρωθυπουργός πει ότι δεν πληρώνει τα δανεικά, θα βγούμε από το ευρώ. Οι κανόνες λειτουργίας της ευρωζώνης δεν είναι υπό διαπραγμάτευση».

1 σχόλιο

  1. Φυσικά και σε 3 μήνες έρχεται ο Αρμαγεδών, η Δευτέρα Παρουσία, συνοδευόμενο με σεισμούς 9 ρίχτερ και τσουνάμι !!!

    Επίσης, αν εκλεγεί ο Σύριζα, θα πέσουν 3 κομήτες στον πλανήτη γη ! Επίσης, θα επισκεφτούν τη γη τα Ελοχίμ και τα Νεφελίμ.

    Αφού πούλησε όλες τις μπαρούφες- βιβλία στους "νόημονες" αγοραστές, τώρα πουλά φύκια με μεταξωτές κορδέλες και στους ψηφοφόρους ! Στο μεταξύ, εσείς πληρώνετε ΕΝΦΙΑ, τα παιδιά σας είναι άνεργα κι αυτοί τρώνε με χρυσά κουτάλια. Είμαστε μεγάλα ΚΟΡΟΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση