GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγωγή κατά Αστέρα και Μποροβήλου από τον Παναθηναϊκό

Μπορεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναθηναϊκό να τελείωσε, αλλά η μάχη καλά κρατεί... Μετά τη νέα ανακοί...



Μπορεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναθηναϊκό να τελείωσε, αλλά η μάχη καλά κρατεί...
Μετά τη νέα ανακοίνωση των Αρκάδων κατά του «τριφυλλιού», οι «πράσινοι» πέρασαν στην αντεπίθεση. Η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το θέμα ήταν η εξής:

«Περαστικά στον Πρόεδρο της Λίγκας και ποινικά διωκόμενο για σωρεία αδικημάτων. Το μόνο που κατάφερε με την επιμονή του να μην μπουν οι οπαδοί μας στο γήπεδο ήταν να το δει πιο πράσινο από ποτέ και παράλληλα να αποκλείσει τον δικό του κόσμο από τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Ας βρει λοιπόν κάποια καλύτερη δικαιολογία για να απολογηθεί στους φιλάθλους του και ας μην πιάνει τον Παναθηναϊκό στο στόμα του».

Παράλληλα, σε ό, τι έχει να κάνει με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Αστέρα περί εμπρηστικών δηλώσεων του κ. Αλαφούζου, από τον Παναθηναϊκό έγινε γνωστό ότι θα κάνουν αγωγή κατά της ΠΑΕ της Αρκαδίας, αλλά και του Γιώργου Μποροβήλου, καθώς τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» δεν έκανε καμία απολύτως δήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση