GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στέφανος Αθανασιάδης: "Εμείς είμαστε πλέον τα αφεντικά"

Πρώτος σκόρερ στην ευρωπαϊκή ιστορία του ΠΑΟΚ είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης μετά τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ντιναμό Μινσ...



Πρώτος σκόρερ στην ευρωπαϊκή ιστορία του ΠΑΟΚ είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης μετά τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ. Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από την UEFA, που ζήτησε την άποψη του 26χρονου επιθετικού για την πρωτιά του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα, το παιχνίδι με την Γκινγκάμπ, αλλά και το μοναδικό επιτευγμά του, μέσω συνέντευξης στη επίσημη ιστοσελίδα της.

Πιο συγκεκριμένα ο Κλάους δήλωσε:

"Για κάποιους σαν εμένα, που ξεκίνησα την καριέρα μου από τις ακαδημίες της ομάδας και ήμουν τυχερός να παίζω πλέον και σε επαγγελματικό επίπεδο, η ευθύνη είναι τεράστια. Πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζουμε της εμπιστοσύνης των φιλάθλων και όλων αυτών που ονειρεύονταν να βρίσκονται στη θέση μας".

"Ποτέ δε δίνω πολύ σημασία στα στατιστικά. Σε αυτή τη λίστα με τους σκόρερ υπάρχουν μερικοί σπουδαίοι παίκτες και είμαι περήφανος που βρίσκομαι κι εγώ. Για μένα είναι ένα απλά ένα όνειρο που εκπληρώθηκε, το να παίζω στην ομάδα που υποστήριζα από μικρό παιδί".

Για το ματς με την Γκινγκάμπ τόνισε: "Αυτό το παιχνίδι είναι σίγουρα ένα τελικός, εξάλλου αυτή είναι η φιλοσοφία μας φέτος, να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχίδι σαν τελικό".

Για την υπόθεση πρωτάθλημα επεσήμανε: "Είμαστε αφεντικά της μοίρας μας πλέον. Είναι όμως ακόμα Δεκέμβριος, έτσι δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας σε κάθε ματς. Αν το κάνουμε όμως πρέπει, ο τίτλος θα είναι δικός μας. Ο ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να είναι διεκδικητής του τίτλου, αυτό βρίσκεται στο DNA του συλλόγου. Οι τίτλοι τρέφουν τις ομάδες. Μόνο αυτοί που ζουν στη Θεσσαλονίκη, που έχουν νιώσει την ατμόσφαιρα της Τούμπας, μπορούν να καταλάβουν τη σημασία μιας επιτυχίας για την ομάδα, τους οπαδούς και την πόλη".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση