GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανησυχία σε Βρυξέλλες και Βερολίνο για τις οικονομικές εξελίξεις στην Ρωσία

Η γερμανική κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στη Ρωσία αλλά δεν πιστεύει ότι οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη χώρα αυτή...


Η γερμανική κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στη Ρωσία αλλά δεν πιστεύει ότι οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη χώρα αυτή ευθύνονται αποκλειστικά για τις πρόσφατες αναταράξεις στη ρωσική οικονομία, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ.
«Η γερμανική κυβέρνηση παρακολουθεί προσεκτικά τις εξελίξεις”, είπε ο Στέφεν Ζάιμπερτ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων. “Πιστεύουμε ότι υπάρχουν διάφοροι λόγοι για την οικονομική και νομισματική κρίση στη Ρωσία. Δεν οφείλεται αποκλειστικά, ούτε καν κατά κύριο λόγο, στις κυρώσεις αλλά σε άλλους λόγους», πρόσθεσε.
Ένας εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του, τόνισε επίσης ότι οι Βρυξέλλες ανησυχούν για τις εξελίξεις στη Ρωσία και δεν επιθυμούν να δουν την οικονομία της χώρας να κλυδωνίζεται.
«Όλοι παρακολουθούμε με ανησυχία τις οικονομικές εξελίξεις στη Ρωσία», είπε ο αξιωματούχος αυτός που βρίσκεται στο Βερολίνο για την προετοιμασία της συνόδου κορυφής των ηγετών των χωρών-μελών της ΕΕ. «Δεν συμφέρει κανέναν να βυθιστεί η Ρωσία στην ύφεση», πρόσθεσε.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση