GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε τι είπε ο Μαρινάκης στον Αναστασιάδη...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και...



Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και...
έδωσε συγχαρητήρια στον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους «ερυθρόλευκους» για τη Μάλμε.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απέδωσε τα εύσημα στον προπονητή του ΠΑΟΚ για τη νίκη που πήρε μέσα στο Φάληρο. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, που βρήκε το «δικέφαλο» νικητή με 1-2, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στα αποδυτήρια και συνάντησε τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» έδωσε συγχαρητήρια στον Έλληνα τεχνικό για τη νίκη της ομάδας του και εκείνος του ευχήθηκε ο Ολυμπιακός να νικήσει τη Μάλμε και να συνεχίσει στην Ευρώπη. Στιγμές πρωτόγνωρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

4 σχόλια

  1. Mπράβο στον Μιέτσελ που επιμένει σε 2-3 τελειωμένους ( για φέτος ) παίκτες και έχει χάσει ( από πέρσι το Μάρτιο ) όλα σχεδόν τα ντέρμπι και έχει 3 ήττες στο C.L !

    Κύριε Μαρινάκη, πόσα εκατομμύρια ευρώ παίρνει ο εν λόγω προπονητής για να φέρνει αυτά τα αποτελέσματα ; Και γιατί πρέπει να πληρώνουν οι φίλοι του Ολυμπιακού 30, 50, 80 ευρώ για να "καμαρώνουν" τις άθλιες εμπνεύσεις του εν λόγω κυρίου ; Τώρα, βέβαια, θα έρθει η Ρεάλ και η Μπάρτσα να τον αρπάξουν, μαζί με τη Γιουβέντους ( Μαζουάκου ) και Ρόμα ( Κασάμι ). Έτσι θα βγάλετε τα έξοδα αφού πλέον αδειάσατε το Καραϊσκάκη, με τις άθλιες επιλογές φτηνών παιχτών που δεν θα τους ήθελαν ούτε ομάδες της Β' Εθνικής στην Ελλάδα ! Δώσατε και συγχωροχάρτι και για το ξύλο που σας έριξαν πέρσι στη Τούμπα. Και καλά σας κάνουν και σας δέρνουν και όλη μέρα σας βρίζουν και σας χλευάζουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MΑΡΙΝΑΚΗ, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ, ΟΤΑΝ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 200.000 ΕΥΡΏ ;

    ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΡΕΑΛ, ΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ( ΠΛΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μην πάρει πρωτάθλημα ο Πάοκ. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, θα του φάει τη μπουκιά ο Παναθηναϊκός.

    Ο ΠΑΟ έχει μια στρατηγική : "βάζει τον ΠΑΟΚ μπροστά για φαγώνεται με τον Ολυμπιακό και μετά αφού αλληλοεξοντώνονται, παίρνει αυτό που θέλει, όπως πέρσι πήρε το Κύπελλο και τη 2η θέση" ( άσχετα αν δεν κατάφερε να το εκμεταλλευθεί φέτος στην Ευρώπη ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ. Μαρινάκης, λόγω των σοβαρών καταγγελιών και δίωξής του, μαζί με άλλους παράγοντες και μη, για στήσιμο παιχνιδιών, προσπαθεί να δείξει άλλο πρόσωπο. Παλαιότερα έμπαινε και έβριζε τους διαιτητές στη διακοπή του ημιχρόνου. Τώρα δίνει συγχαρητήρια στους αντιπάλους (Το I fuck you δεν νομίζω να ξεχνιέται εύκολα) και φυσικά ότι ποια στημένα εδώ χάνουμε το πρωτάθλημα ένα πράμα.
    Λίγα πράγματα, πολύ αργά έτσι κι αλλιώς ...

    Ανδρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση