GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέμβαση Μπακογιάννη για τη θανατηφόρα καραμπόλα...

Άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα για διερεύνηση του τροχαίου δυστυχήματος ζήτησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης Παρά...

Άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα για διερεύνηση του τροχαίου δυστυχήματος ζήτησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης
Παράλληλα, έδωσε εντολή σε τεχνικό κλιμάκιο της Περιφέρειας να περπατήσει ή καλύτερα να "μπουσουλήσει" την εθνική οδό και να κάνει μια έκθεση για τα επικίνδυνα σημεία.
«Δεν είναι ώρα να επιρρίψουμε ευθύνες, όταν μάλιστα το αίμα της κοπέλας που σκοτώθηκε είναι ακόμη νωπό….», είπε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Στερεάς, ο οποίος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της κοπέλας που χάθηκε, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το ΕΚΑΒ και όλους όσους βοήθησαν τους τραυματίες, τους οδηγούς και τους επιβάτες το βράδυ του τροχαίου δυστυχήματος.
Δείτε το βίντεο:
πηγή: lamiareport.gr

1 σχόλιο

  1. Μποϋκοτάζ στις διαπλεκόμενες φυλλάδες !

    Μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βενιζέλος ουσιαστικά έδιωξε από το ΠΑΣΟΚ τον κ. Παπανδρέου, ενώ ταυτόχρονα τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια του Σαμαρά.

    Ο στόχος είναι η ανατροπή του Σαμαρά και η δημιουργία νέας κυβέρνησης με δοτό πρωθυπουργό τύπου Παπαδήμου, για να δοθεί παράταση ζωής στο μνημόνιο και στα νέα σκληρά μέτρα, με κύριο στόχο συντάξεις και ακίνητα του Ελληνικού λαού. Αυτό προβλέπει και αμερικάνικη εφημερίδα που βλέπει διάδοχο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Προβλέπεται σφαγή Σαμαρικών- μητσοτακικών για μετά τη μεγάλη ήττα, ενώ καραδοκούν και οι καραμανλικοί !

    Ταυτόχρονα οι διαπλεκόμενοι εκδότες, ίσως, αδειάσουν το Ποτάμι και παίζουν χοντρό παιχνίδι με την εκλογή του ΠτΔ, θέλοντας να συνεχίζουν να κυβερνάνε υπογείως. Έτσι πιέζουν ασφυκτικά τους βουλευτές να ψηφίσουν για ΠτΔ, οργανώνοντας νέα Αποστασία, τύπου 1965 και 1993.

    Ο λαός μπορεί να αντιδράσει. Μια πρώτη αντίδραση είναι να πάψει να αγοράζει τις διαπλεκόμενες εφημερίδες κάθε μέρα και το Σαββατοκύριακο. Αγοράζουμε μόνο Kontra News, Το Παρόν, το Χωνί και την Εφημερίδα των Συντακτών. Ούτε ένα ευρώ στους διαπλεκόμενους εκδότες, ακόμα και αν έχουν προσφορές και δώρα μαζί με τις άθλιες εφημερίδες τους. Από σήμερα κιόλας,μποϋκοτάζ στις διαπλεκόμενες εφημερίδες ! Μπορούμε να το κάνουμε ή θα είμαστε για πάντα σκλάβοι τους ;

    Φυσικά ψήφος στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ είναι χαμένη ψήφος. Μόνο η ψήφος στους ΑΝΕΛ μπορεί να δώσει ισχυρή συγκυβέρνηση που θα ισορροπεί σε όλο το φάσμα τυυ πολιτικού χώρου. Αν οι " διαπλεκόμενοι νταβατζήδες" κάνουν πόλεμο στους ΑΝΕΛ, τότε ο Σύριζα θα βγει σίγουρα αυτοδύναμος με 33,5% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση