GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναστέλλουν την επίσχεση οι ιδιωτικές κλινικές

Την αναστολή της επίσχεσης των υπηρεσιών τους αποφάσισαν οι μεγάλες ιδιωτικές κλινικές της χώρας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του...

Την αναστολή της επίσχεσης των υπηρεσιών τους αποφάσισαν οι μεγάλες ιδιωτικές κλινικές της χώρας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικών Κλινικών (ΣΕΚ) συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Υγείας κ. Μάκη Βορίδη και τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Δημήτρη Κοντό, κι έλαβε την απόφαση να αναστείλει την επίσχεση μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.

Αυτή είναι η καταληκτική ημερομηνία που τέθηκε στους εκπροσώπους του ΣΕΚ από το υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΠΥΥ προκειμένου να εξοφληθούν τα νοσήλια του περασμένου Απριλίου αλλά και τα 100 εκατ. ευρώ που τους οφείλονται από την περίοδο 2006-2011.

«Η απόφασή μας δείχνει ότι προσερχόμαστε στον διάλογο και στις διαβεβαιώσεις της ηγεσίας του υπουργείου με καλή πίστη. Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά δεν θα διαψευστούμε» λέει στο ο πρόεδρος του ΣΕΚ, κ. Βασίλειος Μπαρδής.

Από αύριο, και για τις επόμενες δέκα ημέρες οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα μπορούν να χρησιμοποιούν και πάλι τις υπηρεσίες των κλινικών πληρώνοντας μόνο τη συμμετοχή που τους αναλογεί και έχοντας την κάλυψη του Οργανισμού.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση