GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσχώρησαν στη ΝΔ Ιατρίδη και Γιοβανόπουλος...

Ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε διαδοχικά με τη Μίκα Ιατρίδη και τον Κώστα Γιοβανόπουλο που ψήφισαν το Σταύρο Δήμα και ανακοίνωσε τη συμμετ...

Ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε διαδοχικά με τη Μίκα Ιατρίδη και τον Κώστα Γιοβανόπουλο που ψήφισαν το Σταύρο Δήμα και ανακοίνωσε τη συμμετοχή τους στα γαλάζια ψηφοδέλτια Δωδεκανήσων και Ημαθίας αντίστοιχα. Οι λίστες της Ν.Δ σημειωτέον ότι δεν έχουν κλείσει και αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα μετά τα Φώτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Ιατρίδη, έσβησε τον λογαριασμό της στο Twitter.
Μετά τη συνάντηση με την κ.Ιατρίδη το γραφείο τύπου της Ν.Δ ανακοίνωσε ότι ο κ.Σαμαράς την καλωσόρισε στην παράταξη εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα δυναμώσει τον αγώνα για μία δυνατή Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη, ενώ ο κ. Γιοβανόπουλος δήλωσε: «Ανταποκρίθηκα στην ευρύτερη συσπείρωση δυνάμεων που απαιτείται προς έναν δίκαιο και φιλελεύθερο κόσμο. Η συνεργασία μου με τη Ν.Δ στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, είναι μια πράξη ευθύνης και σύνεσης. Η Ελλάδα μόνο ενωμένη μπορεί να διεκδικήσει την αναπτυξιακή της πορεία και να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή της προοπτική».
Δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες κινήσεις. Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των ανεξάρτητων κεντροδεξιών αναφορών που ψήφισαν τον κ.Δήμα συγκαταλέγονται οι Γιάννης Κουράκος, Γιώργος Κασαπίδης (αναμένεται να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο Κοζάνης), Γιώργος Νταβρής (στην Άρτα) και Παναγιώτης Μελάς. Όσον αφορά στον τελευταίο, ενδέχεται στη θέση του στον Πειραιά να πολιτευθεί ο υιός του.

7 σχόλια

  1. Τραγικοί και οι 2 τους ( Ιατρίδη και Γιοβανόπουλος ). Πούλησαν ιδέες και αξίες. Μόνο ο μισθός ο βουλευτικός τους νοιάζει. Και τα πρόβατα οι ψηφοφόροι να είναι καλά, να τους αποθεώνουν. Κι αν δεν εκλεγούν, κάπου αλλού θα βολευτούν. Δεν χάνονται όσοι προδίδουν ανθρώπους, όσοι πατάνε πάνε σε ανθρώπινες ζωές…

    Σ’ αυτή τη ζωή αξία έχει μόνο η καρέκλα και το χρήμα. Αυτό λατρεύει ένας μεγάλος αριθμός καιροσκόπων… Συνεχίζω να αναρωτιέμαι αν θα βρεθούν αληθινοί Έλληνες, αληθινοί πατριώτες και δημοκράτες, αληθινοί χριστιανοί που να θέλουν να ψηφίσουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, το κόμματα που οδήγησαν στο τάφο χιλιάδες συμπατριώτες μας ! Όποιος πιστεύει σε Θεό, όποιος πιστεύει στο Θείο, είναι αδύνατον λογικά να δεχθεί να δώσει ψήφο στα 2 κόμματα που «σκότωσαν και σκοτώνουν» καθημερινά δεκάδες χιλιάδες συμπατριωτών μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραγικοί και οι 2 τους ( Ιατρίδη και Γιοβανόπουλος ). Πούλησαν ιδέες και αξίες. Μόνο ο μισθός ο βουλευτικός τους νοιάζει. Και τα πρόβατα οι ψηφοφόροι να είναι καλά, να τους αποθεώνουν. Κι αν δεν εκλεγούν, κάπου αλλού θα βολευτούν. Δεν χάνονται όσοι προδίδουν ανθρώπους, όσοι πατάνε πάνε σε ανθρώπινες ζωές…

    Σ’ αυτή τη ζωή αξία έχει μόνο η καρέκλα και το χρήμα. Αυτό λατρεύει ένας μεγάλος αριθμός καιροσκόπων… Συνεχίζω να αναρωτιέμαι αν θα βρεθούν αληθινοί Έλληνες, αληθινοί πατριώτες και δημοκράτες, αληθινοί χριστιανοί που να θέλουν να ψηφίσουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, το κόμματα που οδήγησαν στο τάφο χιλιάδες συμπατριώτες μας ! Όποιος πιστεύει σε Θεό, όποιος πιστεύει στο Θείο, είναι αδύνατον λογικά να δεχθεί να δώσει ψήφο στα 2 κόμματα που «σκότωσαν και σκοτώνουν» καθημερινά δεκάδες χιλιάδες συμπατριωτών μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑ. ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ !

    ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ !

    ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!

    ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ !!!

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ !

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΙΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΟΥΡΙΔΟΥ ΟΤΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ; ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ; ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ! ΟΧΙ, ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΙΑΤΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΑ ! Α, ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΧΟΝΤΡΟ.

    ΑΝΤΕ ΓΙΔΙΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ανεξάρτητη βουλευτής Μίκα Ιατρίδη δήλωσε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα. Η πολιτική της κυβέρνησης απέτυχε. Είτε τη σταματούμε και παλεύουμε για την αποκατάσταση της βλάβης, είτε είμαστε συνένοχοι στο αποτελείωμα της χώρας» 15 Δεκεμβρίου συνέντευξη

    30 Δεκεμβρίου εντάσσεται σε αυτούς που έβριζε πριν 15 μέρες. Καμαρώστε την. Καμαρώστε τους ! Κοιτάξτε, ξανά, τι είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ !

    http://tvxs.gr/news/ellada/apokleistiko-oxi-kai-apo-ti-mika-iatridi-gia-proedro-tis-dimokratias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελάχιστος μισθός στη Γερμανία… 1.473 ευρώ to 2015

    Εκατομμύρια Γερμανοί πολίτες θα δουν τις απολαβές τους να αυξάνονται από τις αρχές της νέας χρονιάς.

    Η 23χρονη Τζέσικα Αρεντ, πωλήτρια σε αρτοποιείο στη Βερολίνο, είναι μία από τους 3,7 εκατομμύρια Γερμανούς που θα δουν σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας τις απολαβές τους να αυξάνονται από την 1η Ιανουαρίου. Αμείβεται σήμερα με 7,5 ευρώ μεικτά, την ώρα. Σε δύο ημέρες το ωρομίσθιό της θα αναπροσαρμοστεί στα 8,5 ευρώ μεικτά. Κατανοητή λοιπόν η χαρά της: «Θα μπορέσω να προσφέρω λίγο στον εαυτό μου λίγο περισσότερα πράγματα», λέει η ίδια.

    ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΙΘΗΝΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΤΟ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ.

    ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ, ΠΕΙΝΟΥΝ,ΧΡΩΣΤΟΥΝ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ. ΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ. ΟΣΟΙ, ΟΜΩΣ, ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ Ή ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΤΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ; ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ,ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ; ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ; ΠΟΣΟ ΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΙΑΤΡΙΔΗ, ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟ, ΝΤΑΒΡΗ, ΚΑΣΑΠΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ.

    ΧΡΥΣΟ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΚ..Α ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ.
    ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΛΟΥΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ.
    ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΣ.
    ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΤΕ, ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΝΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΠΟΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιοs γκαριζε ποιοs γαυγιζε ποιοs ουρλιαζε ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ Ορκομωσια 11/11/2011 ωρα 11 πμ SWAPS NomurA 21/11/2011 65.000.000.000 Δισεκατομυρια ευρω πληρωσε ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!!!!! η βρωμερη περιστεροχεσμενη κουραδα απο τον ΦΟΥΡΛΟΠΟΤΑΜΟ Ο Βρωμοπ...ουστοs το λαμογιο ο απατεωναs ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ Η ΚΟΥΡΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΟΥΣΤ!!!!!!ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση