GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρότζερς: Κάναμε πρόταση στον Τζέραρντ

Από επίσημα χείλη ήρθε η επιβεβαίωση πως η Λίβερπουλ έκανε ήδη πρόταση ανανέωσης στον Στίβεν Τζέραρντ, που με την έλευση του νέου έτ...


Από επίσημα χείλη ήρθε η επιβεβαίωση πως η Λίβερπουλ έκανε ήδη πρόταση ανανέωσης στον Στίβεν Τζέραρντ, που με την έλευση του νέου έτους μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την ομάδα.
«Ο Τζέραρντ και οι εκπρόσωποί του έχουν ενημερωθεί για την πρόταση συμβολαίου και εκεί είμαστε για την ώρα», δήλωσε ο Μπρένταν Ρότζερς, ενώ ο προπονητής της Λίβερπουλ έδωσε τις εκτιμήσεις του για το θέμα. «Δεν θα είναι θέμα χρημάτων. Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές και δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Έχει το δικαίωμα να πάρει το χρόνο του για να σκεφτεί από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν».
Όσο για τις φήμες που τον θέλουν να έχει έρθει σε ρήξη με τον αρχηγό, ο Μπρένταν Ρότζερς ήταν σαφής. «Όχι, 150% όχι! Αν περιέγραφα με λίγες λέξεις τη σχέση μας, θα έλεγα πως είναι ειλικρινής και με αλληλοσεβασμό. Είναι για μένα ο καλύτερος παίκτης που έχει ποτέ αγωνιστεί στην Premier League. Δεν έχει να κάνει τόσο με τον αριθμό των αγώνων που παίζει τώρα, αλλά για το επίπεδο της απόδοσής του και αυτό είναι κάτι που θα δούμε», τόνισε.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση