GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μεγάλη επιστροφή

Η χρονιά κλείνει με μια μεγάλη επιστροφή! Ο Φερνάντο Τόρες μετά από επτά χρόνια είναι και πάλι στην αγαπημένη του ομάδα, την Ατλέτικ...


Η χρονιά κλείνει με μια μεγάλη επιστροφή! Ο Φερνάντο Τόρες μετά από επτά χρόνια είναι και πάλι στην αγαπημένη του ομάδα, την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Οι πρωταθλητές Ισπανίας -όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας- ήρθαν σε συμφωνία με την Μίλαν, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός αλλά και την Τσέλσι, στην οποία ανήκει ο Τόρες.Όπως αναφέρουν οι ισπανικές ιστοσελίδες οι τρεις ομάδες τα έχουν βρει μεταξύ τους και απλώς απομένουν κάποιες λεπτομέρειες.
Στο πλαίσιο της μεγάλης επιστροφής του Φερνάντο Τόρες στην Ατλέτικο, θα γίνει και άλλη μια επιστροφή! Του Αλέσιο Τσέρτσι στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ωστόσο όχι στην Τορίνο αλλά στην Μίλαν.
Ο Ιταλός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ροσονέρι» οι οποίοι τον ήθελαν από το καλοκαίρι… Τότε όμως δεν κατάφεραν να τον αποκτήσουν και εκείνος κατέληξε στους «ροχιμπλάνκος».
Δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να… έρθουν πολύ σύντομα. Ακόμη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα τόσο ο Τόρες όσο και ο Τσέρτσι να έχουν ταξιδέψει για να βάλουν τις υπογραφές!
Η επιστροφή του Τόρες προέκυψε λόγω του ενδιαφέροντος του Αντριάνο Γκαλιάνι να αποκτήσει για την Μίλαν τον Τσέρτσι. Στο πλαίσιο της μεταγραφής αυτής έριξε στο… τραπέζι και το όνομα του Φερνάντο Τόρες. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν θετικός στο ενδεχόμενο το αυτό και άναψε το «πράσινο» φως για το μεγάλο deal.
Θυμίζουμε ότι ο Τόρες έχει δοθεί από την Τσέλσι στην Μίλαν ως δανεικός για δύο χρόνια, μέχρι και το 2016, όταν και τελειώνει το συμβόλαιο που έχει μαζί του. Μέχρι τότε, δηλαδή, το τέλος του 2016 ο Φερνάντο Τόρες πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο με την αγαπημένη του ομάδα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση