GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουδούρης και Παραστατίδης ανακαλούν τώρα...

Σε νέα δήλωση προχώρησαν οι Οδυσσέας Βουδούρης και Θεόδωρος Παραστατίδης ανακαλώντας προηγούμενη ανακοίνωσή τους με την οποία υπονοούσαν ευ...

Σε νέα δήλωση προχώρησαν οι Οδυσσέας Βουδούρης και Θεόδωρος Παραστατίδης ανακαλώντας προηγούμενη ανακοίνωσή τους με την οποία υπονοούσαν ευθέως ότι όσοι ανεξάρτητοι βουλευτές ψήφισαν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά είχαν καταψηφίσει τον προϋπολογισμό είναι αργυρώνητοι.

«Δηλώνουμε ότι ανακαλούμε την δήλωσή μας της 19ης Δεκεμβρίου, διότι μόνο έτσι μπορεί να τερματιστεί η διαστρέβλωση των θέσεών μας» αναφέρουν οι δύο βουλευτές. Ωστόσο, η αντίδραση των κ.κ. Βουδούρη, Παραστατίδης δεν ήρθε μετά την σφοδρή αντίδραση των θιγόμενων προσώπων, δηλαδή των Σπύρου Λυκούδη, Χρήστου Αηδόνη και Γρηγόρη Ψαριανό οι οποίοι τους αποκάλεσαν «άθλια πολιτικά σκουλήκια», αλλά μετά την έντονη κριτική που τους ασκεί ο κ. Μανώλης Γλέζος και εμμέσως η Κουμουνδούρου.
Είναι δε ενδεικτικό ότι ο κ. Γλέζος ζήτησε να μείνουν εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ οι Βουδούρης, Παραστατίδης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των δύο βουλευτών έχει ως εξής:

 «Στις 19 Δεκεμβρίου δημοσιεύσαμε μια τοποθέτηση, πολιτικού περιεχομένου, σχετικά με το σοβαρό θέμα των αποκαλύψεων του κ. Χαϊκάλη. Αυτή η τοποθέτηση παραμορφώθηκε από ορισμένα ΜΜΕ, τα οποία έδωσαν αδίκως ένα περιεχόμενο προσωπικής επίθεσης, που δεν έχει καμία σχέση με τις θέσεις μας. Μέριμνά μας ήταν να ξεπεράσουμε το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα, σχετικά με το θέμα της εκλογής προέδρου Δημοκρατίας και όχι να αφήσουμε υπόνοια χρηματισμού κάποιων βουλευτών. Επαναλαμβάνουμε ότι ουδέποτε στοχεύσαμε να απαξιώσουμε κανένα συνάδελφο βουλευτή και ακόμα περισσότερο να «κατηγορήσουμε» οποιονδήποτε.

Συνεπώς, δεν επιθυμούμε να τροφοδοτήσουμε οποιαδήποτε πολεμική προσωπικού χαρακτήρα, η οποία συμβάλει στο να θολώσει το πολιτικό διακύβευμα των ημερών.

Κατόπιν τούτου, δηλώνουμε ότι ανακαλούμε την δήλωσή μας της 19ης Δεκεμβρίου, διότι μόνο έτσι μπορεί να τερματιστεί η διαστρέβλωση των θέσεών μας. Και με αμείωτη ένταση συνεχίζουμε τον πολιτικό μας αγώνα για μια νέα πορεία με μια νέα πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία.

Θεόδωρος Παραστατίδης Οδυσσέας Βουδούρης
Βουλευτής Κιλκίς Βουλευτής Β’ Αθήνα»

2 σχόλια

  1. Ο ΓΛΕΖΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΑΣ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά, εντάξει. Το εμπεδώσαμε.

    Δεν εξαγοράζονται βουλευτές στην Ελλάδα από τα διαπλεκόμενα.

    Θα ψηφίζουμε ότι θέλουν οι μεγαλοεκδότες καρχαρίες ( δηλαδή μόνο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι )

    Έχουν δίκιο μόνο όσοι δεν θέλουν εκλογές και πρέπει να ψηφίζουμε ΠτΔ που θέλουν τα διαπλεκόμενα και οι τοκογλύφοι της Ε.Ε.

    Και γιατί να ψηφίζουμε ; Ας διορίζουμε όσους θέλουν οι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Λυκούδης, Ψαριανός, Πρώτο Θέμα, Τράγκας, ΈΘνος, ΔΟΛ, για να μας κυβερνάνε ισόβια. Οι άλλοι όλοι θα τρώνε ξύλο ή θα πηγαίνουν φυλακή.

    Το εμπεδώσαμε ότι δημοκρατία είναι να κυβερνάνε αιώνια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και οι ανεξάρτητοι συνεταίροι τους, με την ευγενική συμπαράσταση μεγαλοεκδοτών και μεγαλοδημοσιογράφων που καθοδηγούν τους Έλληνες τι να ψηφίζουν !

    Όχι δεν υπήρχε 1965 !
    Όχι δεν υπήρχε 1989!
    Όχι δεν υπήρχε 1993 !
    Όχι δεν υπάρχει 2014 !

    Το λέει η ΝΔ και το Πασοκ !
    Το φωνάζει ο Αντέννα και το Μέγκα και ο Σκάι !
    Το λένε τα Νέα, το Βήμα, το Έθνος και το Πρώτο Θέμα !
    Το λένε οι "ανεξάρτητοι βουλευτές" πρώην ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ !
    Αυτή είναι η αλήθεια και χωνέψτε το.

    Μια ζωή αυτοί θα κυβερνάνε το τόπο και δεν θα παραδώσουν με κανένα τρόπο την εξουσία. Και πρόεδρο θα ψηφίσουν αυτόν που θέλουν και στις εκλογές, αν γίνουν, θα μας αναγκάσουν να μη ψηφίσουμε Σύριζα ή ΑΝΕΛ. Με τσαμπουκά βρε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση