GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς θα... "κερδίσεις" τον ωραίο τύπο που σου αρέσει στο αποψινό ρεβεγιόν!

Δεν χρειάζεται να είσαι μοντέλο για να έχεις αυτοπεποίθηση, για να αναδεικνύεις τα χαρακτηριστικά σου ή για να έχεις όμορφο χαμ...



Δεν χρειάζεται να είσαι μοντέλο για να έχεις αυτοπεποίθηση, για να αναδεικνύεις τα χαρακτηριστικά σου ή για να έχεις όμορφο χαμόγελο, βλέμμα, επιδερμίδα ή μαλλιά...
Η χροιά της φωνής σου επίσης πρέπει να είναι ήρεμα αισθησιακή... Φρόντισε να είσαι θηλυκή και οι κινήσεις του σώματός σου να είναι "ρευστές". Αν είσαι καλή στο χορό, τότε αν το επιτρέπει ο χώρος, χόρεψε!
Ο χορός είναι το απόλυτο ερωτικό κάλεσμα μιας γυναίκας και καλό είναι να το επιστρατεύσεις. Με την προϋπόθεση βέβαια, ότι τα καταφέρνεις...

Η ομορφιά όμως, όσο ποιητικό και αν ακούγεται, είναι κάτι που πηγάζει από μέσα μας. Γι' αυτό βγάλε μέσα από τα λόγια σου και τις κινήσεις σου την εσωτερική σου ζεστασιά, ακόμα και την παιχνιδιάρικη πλευρά σου. Ό,τι και αν κάνεις, φρόντισε να ξεκινάει με διάθεση να του δείξεις το ενδιαφέρον σου, και όχι να κάνεις επίδειξη σεξαπίλ και σαγήνης.

Σημεία - κλειδιά:
• Δώσε του ένα λόγο για να σε σκέφτεται για παράφειγμα επέλεξε ένα άρωμα που θα κυριεύσει τις αισθήσεις του, ρούχα με υφάσματα απαλά στην αφή και ένα χαμόγελο που θα θυμάται ακόμα και όταν δεν σε βλέπει.
• Φλερτάρισέ τον με τη γλώσσα του σώματος.
• Κάνε τον να νιώσει ότι είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στο χώρο που βρίσκεστε. Δείξε προσοχή σε ό,τι λέει και πες κάτι που να δείχνει ότι συμφωνείτε.
• Κάνε του ένα κομπλιμέντο, αλλά με τρόπο. Πες του ότι έχει ωραίο χαμόγελο. Μέχρι εκεί. Μην γίνεις πιο αναλυτική ή επεξηγηματική, γιατί θα εκληφθεί ως κολακεία.
• Δείξε του ότι δεν είσαι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Κυρίως με την προσωπικότητά σου και τη συμπεριφορά σου. Και σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσεις να δείξεις κάτι που δεν είσαι.
• Δημιούργησε μυστήριο. Μην του πεις τα πάντα για εσένα με το "καλησπέρα σας". Το μυστήριο είναι κάτι που ιντριγκάρει όλους τους άντρες και τους κάνει να τρέχουν πίσω από μια γυναίκα, ακόμα και αν δεν είναι το πρότυπο ομορφιάς που έχουν στο μυαλό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση