GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ναρκωτικά αποκάλυψαν επτά διαρρήξεις

Ύποπτοι για συμμετοχή σε υποθέσεις ναρκωτικών ήταν δυο Έλληνες, γι’ αυτό την έρευνα στο σπίτι του ενός στην Αλεξανδρούπολη έκαναν άν...


Ύποπτοι για συμμετοχή σε υποθέσεις ναρκωτικών ήταν δυο Έλληνες, γι’ αυτό την έρευνα στο σπίτι του ενός στην Αλεξανδρούπολη έκαναν άνδρες της Δίωξης με εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή.
Όμως, την προανάκριση ανέλαβε να συνεχίσει η Ασφάλεια καθώς διαπιστώθηκε ότι είχαν διαπράξει και επτά διαρρήξεις.

Στο σπίτι του 26χρονου, βρισκόταν και ο 36χρονος συνεργός του και συνελήφθησαν μαζί, καθώς οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 153 χάπια Lexotanil, Hipnostedon και Vulbegal για τα οποία δεν διέθεταν ιατρική συνταγή και δυο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 1,1 γραμμαρίου. Όμως, ο ένοικος δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του ένας φορητός υπολογιστής, δυο χρυσές αλυσίδες χεριού, τέσσερις σφραγισμένες φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, διάφορα έγγραφα σε άλλα ονόματα και πολλά συσκευασμένα είδη τροφίμων.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπίστωσαν πως όλα αυτά προέρχονταν από τις διαρρήξεις σε πέντε και δύο σπίτια σε χωριά του Έβρου, που είχαν γίνει από την περασμένη Τρίτη ως την Παρασκευή. Ακόμη, βρέθηκαν τρεις από τις τέσσερις τηλεοράσεις, ένας φορητός υπολογιστής και διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία που είχαν κλαπεί μαζί με 300 ευρώ και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών, οι δυο συνεργοί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης. Ο 26χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν για κλοπές, αντίσταση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ενώ ο 36χρονος έχει κατηγορηθεί για ληστεία, κλοπές, παραβάσεις του νόμου περί επιταγών και χρέη στο Δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση