GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bloomberg: Συνηθισμένοι στο χάος οι Έλληνες αγνοούν τα alert του Σαμαρά

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω της χώρας. Ή μήπως ουρλιαχτό ενός λύκου που ουδείς πλέον του δίνει σημασία; Σύμφωνα με το Bloomberg, οι πολιτι...


Bloomberg: Συνηθισμένοι στο χάος οι Έλληνες αγνοούν τα alert του Σαμαρά

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω της χώρας. Ή μήπως ουρλιαχτό ενός λύκου που ουδείς πλέον του δίνει σημασία; Σύμφωνα με το Bloomberg, οι πολιτικές μανούβρες του Αντώνη Σαμαρά για να αποτρέψει τις πρόωρες εκλογές πέφτουν στο κενό και δεν βρίσκουν ανταπόκριση στους μουδιασμένους, από τα χρόνια της αναταραχής, Έλληνες.
Λέει ο Κώστας Γκρέκας, 23χρονος φοιτητής Πληροφορικής Τεχνολογίας: «Έχουμε ζήσει τόσα χρόνια στο χάος. Θα προτιμούσα να πάμε τώρα σε εκλογές, έτσι ώστε να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ και να σπάσει το παλιό κομματικό σύστημα. Ίσως έτσι δούμε κάτι διαφορετικό».
Για την Ελλάδα, το 2014 σηματοδότησε την έξοδό της από την εξαετή ύφεση, σημειώνει το άρθρο. Μια κατάσταση που κόστισε στη χώρα από τη στιγμή που έχασε το 1/4 της οικονομικής παραγωγής της, ενώ το ποσοστό ανεργίας τριπλασιάστηκε. Ο Αντώνης Σαμαράς δηλώνει μετ' επιτάσεως πως υπάρχει κίνδυνος να χαθεί ο δρόμος της ανάκαμψης αν οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αντιτείνει πως θα εγκαταλείψει τα μέτρα λιτότητας που συνδέονται με τη δανειακή σύμβαση…

1 σχόλιο

  1. ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ 2012 ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ Η ΝΔ ΚΑΙ Ο Κ.ΣΑΜΑΡΑΣ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΕΤΗΔΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΙΣΟΒΙΟ ΕΝΦΙΑ.
    ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 10.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ, Ο ΜΕΣΟΣ ΝΕΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ.
    ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ Ή ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΑΥΤΗΝ.

    ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΕΛΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΤΟΥ Κ.ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΟΥΤΕ ΠΟΤΑΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ. Ο ΕΝΦΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΝΔ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΨΗΦΙΖΑΝ.

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση