GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Στο DNA μας να διεκδικούμε τίτλους»

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ανέβηκε στην κορυφή των σκόρερ του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και οι επιδόσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από την UEF...


Ο Στέφανος Αθανασιάδης ανέβηκε στην κορυφή των σκόρερ του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και οι επιδόσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από την UEFA.
Ο έλληνας επιθετικός μίλησε στο επίσημο σάιτ της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, χαρακτήρισε όνειρο που εκπληρώθηκε να αγωνίζεται για τον «Δικέφαλο του Βορρά» και αναφέρθηκε στη δίψα που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη για τίτλους.

Οι δηλώσεις του Κλάους:
«Για κάποιους σαν εμένα, που ξεκίνησα την καριέρα μου από τις ακαδημίες της ομάδας και ήμουν τυχερός να παίζω πλέον και σε επαγγελματικό επίπεδο, η ευθύνη είναι τεράστια. Πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζουμε της εμπιστοσύνης των φιλάθλων και όλων αυτών που ονειρεύονταν να βρίσκονται στη θέση μας».
Για το γεγονός ότι είναι πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: «Ποτέ δε δίνω πολύ σημασία στα στατιστικά. Σε αυτή τη λίστα με τους σκόρερ υπάρχουν μερικοί σπουδαίοι παίκτες και είμαι περήφανος που βρίσκομαι κι εγώ. Για μένα είναι ένα απλά ένα όνειρο που εκπληρώθηκε, το να παίζω στην ομάδα που υποστήριζα από μικρό παιδί».
Για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Γκινγκάμπ: «Αυτό το παιχνίδι είναι σίγουρα ένας τελικός, εξάλλου αυτή είναι η φιλοσοφία μας φέτος, να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό».
Για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος: «Είμαστε αφεντικά της μοίρας μας πλέον. Είναι όμως ακόμα Δεκέμβριος, έτσι δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας σε κάθε ματς. Αν το κάνουμε όμως πρέπει, ο τίτλος θα είναι δικός μας. Ο ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να είναι διεκδικητής του τίτλου, αυτό βρίσκεται στο DNA του συλλόγου. Οι τίτλοι τρέφουν τις ομάδες. Μόνο αυτοί που ζουν στη Θεσσαλονίκη, που έχουν νιώσει την ατμόσφαιρα της Τούμπας, μπορούν να καταλάβουν τη σημασία μιας επιτυχίας για την ομάδα, τους οπαδούς και την πόλη».
Πηγή: Sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Ποιον τίτλο ; Αυτόν που θα σας φάει ο Παο, όπως σας έφαγε πέρσι το κύπελλο ;

    Ο Ολυμπιακός θα αποκλειόταν από το Κύπελλο και χωρίς επεισόδια. Ο διαιτητής καθάρισε τον Παοκ, πέρσι, στο ματς με τον Ολυμπιακό, για να μπορέσει ο ΠΑΟ να βγει Ευρώπη και να πάρει το κύπελλο. Πάντα μουλωχτά, παίζοντας φανερά τον "φίλο". Και φυσικά οι εκεί πάνω τρώνε το κουτόχορτο της "φιλίας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση