GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη του Eurogroup

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group και δρομολογήθηκαν οι επόμενες κινήσεις σχετικά με την ομαλή μετάβαση της Ελλάδας...


Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group και δρομολογήθηκαν οι επόμενες κινήσεις σχετικά με την ομαλή μετάβαση της Ελλάδας στην προληπτική πιστωτική γραμμή ECCL.
Συγκεκριμένα, το Euro Working Group ανέλαβε να μεταβιβάσει στα ευρωπαϊκά κοινοβούλια, από τα οποία απαιτείται να δοθεί έγκριση, το ελληνικό αίτημα για παράταση του Μνημονίου έως το τέλος Φεβρουαρίου. Το αίτημα συνοδεύεται και από τη δέσμευση της ελληνικής πλευράς για υλοποίηση των μνημονιακών δεσμεύσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η 5η αξιολόγηση της οικονομίας από την τρόικα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκε και η ενδιάμεση έκθεση της τρόικας για την έως τώρα υλοποίηση του Μνημονίου από τη χώρα μας.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση