GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα προκαλέσει σάλο: Δείτε ποια τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision!

Το όνομα της...


Το όνομα της...

Ελένης Φουρέιρα ακουγόταν ... και πέρυσι για την εκπροσώπηση μας στον μουσικό διαγωνισμό, όμως όπως όλα δείχνουν φέτος είναι η χρονιά της. Η Ελένη Φουρέιρα φημολογείται ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 60ο Μουσικό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Μετά την ανακοίνωση της EBU για τη συμμετοχή της Ελλάδας στον 60ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, σύμφωνα με πληροφορίες η δισκογραφική εταιρεία Panic Records η οποία ανέλαβε και φέτος την επιλογή του τραγουδιού, ήθελε να στείλει ένα δυνατό όνομα στον επερχόμενο διαγωνισμό και κατέληξε στο πρόσωπο της Ελένης Φουρέιρα.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξε, εκτός των άλλων, και η αύξηση των πιθανοτήτων διάκρισης της Ελλάδας, αφού επιστρέφουν στον διαγωνισμό παραδοσιακοί σύμμαχοι, όπως η Βουλγαρία, η Αρμενία, η Σερβία και, φυσικά, η Κύπρος. Σύντομα θα γίνει και η επιλογή του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η τραγουδίστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση