GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΡΙΚΗ: Σκότωσε τη γυναίκα του και το ανακοίνωσε στο Facebook [photos]

Αφού μελέτησε το φονικό σχέδιό του, το έθεσε σε εφαρμογή και στη συνέχεια γνωστοποίησε τα πλάνα του μέσα από τον προσωπικό λογα...



Αφού μελέτησε το φονικό σχέδιό του, το έθεσε σε εφαρμογή και στη συνέχεια γνωστοποίησε τα πλάνα του μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Ο 32χρονος Κόζιμο Πανιάνι από το Σαλέρνο της Ιταλίας δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του, την 32χρονη Μαρία Ντ’Αντόνιο καταφέρνοντάς της πολλές μαχαιριές.
Ο άνδρας που είχε πάρει διαζύγιο από την άτυχη γυναίκα τον περασμένο χρόνο, αφού δολοφόνησε την 32χρονη παρέμεινε στο σπίτι της, μέχρι που οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν και τον μετέφεραν στην εισαγγελία του Σαλέρνο.

Ο δράστης δεν αποκάλυψε για ποιο λόγο σκότωσε την πρώην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του, ωστόσο όπως έγινε γνωστό ανακοίνωσε το θάνατό της μέσα από τη σελίδα του στο Facebook.
Παρ’όλα αυτά, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η ανάρτησή του «Είσαι νεκρή, πουτ…» σημειώθηκε πριν το περιστατικό ή μετά.
Πριν αποκαλυφθεί πάντως το έγκλημα, πολλοί από τους διαδικτυακούς φίλους του Πανιάνι είχαν κάνει «like» στην ανάρτησή του, ενώ κάποιοι είχαν σχολιάσει κάτω από αυτήν κάνοντας χιούμορ δίχως να γνωρίζουν ότι το μήνυμα ήταν η πικρή αλήθεια.
Στο μεταξύ, ο δράστης έχει μεταφερθεί στις φυλακές της περιοχής Φουόρνι, ενώ η σελίδα του στο δημοφιλή τόπο κοινωνικής δικτύωσης έχει καταργηθεί, αν και οι φωτογραφίες του όπου απεικονίζεται κρατώντας κυνηγετικά όπλα κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση