GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα του Ρατς μέσω... facebook

Ο Ραζβάν Ρατς λόγω τιμωρίας δεν υπολογίζεται για το εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα... Ο Ρουμάνος έκανε αναφορά ...



Ο Ραζβάν Ρατς λόγω τιμωρίας δεν υπολογίζεται για το εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα...
Ο Ρουμάνος έκανε αναφορά στο συγκεκριμένο παιχνίδι μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο facebook, δηλώνοντας σίγουρος πως οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα.

Αναλυτικά:

"Γεια σας φίλοι μου. Ερχόμαστε από μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Κέρκυρα και είμαι χαρούμενος που μπόρεσα σε αυτό το παιχνίδι να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Κέρκυρα είχε ευκαιρίες να σκοράρει αλλά δείξαμε το σωστό χαρακτήρα και διατηρήσαμε το προβάδισμά μας στην Σούπερ Λίγκα.

Δυστυχώς, δέχθηκα την τέταρτη κίτρινη κάρτα και δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω τους συμπαίκτες μου στα Γιάννινα, για ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να επιστρέψουν με μία ακόμα επιτυχία".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση