GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2015: Καταλύτης ανάπτυξης - Εγγύηση επιτυχίας

Με κεντρικό μήνυμα «Franchise: Καταλύτης ανάπτυξης. Εγγύηση επιτυχίας» διοργανώνονται φέτος για έβδομη συνεχή χρονιά τα ΒΡΑΒΕΙΑ...



Με κεντρικό μήνυμα «Franchise: Καταλύτης ανάπτυξης. Εγγύηση επιτυχίας» διοργανώνονται φέτος για έβδομη συνεχή χρονιά τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS, με την υποστήριξη της FBS – Franchise Business Services και του Franchise.GR. Η εκδήλωση απονομής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015, όπως πάντα στο Palmie bistro Κεφαλαρίου, τον Μέγα Χορηγό του θεσμού από το 2008.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE θα απονεμηθούν παρουσία των κορυφαίων επιχειρηματιών του κλάδου, τόσο των πλέον καταξιωμένων αλυσίδων, όσο και των νέων καινοτόμων concepts που γνωρίζουν αξιοθαύμαστη ανάπτυξη, όπως και εκπροσώπων συλλογικών φορέων, ανώτερων και ανώτατων στελεχών από το χώρο των επιχειρήσεων, της διαφήμισης και της δημοσιογραφίας.

Η διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων αλυσίδων στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE ολοκληρώνεται τέλος Δεκεμβρίου, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Franchise.GR, όπου οι επισκέπτες της ψηφίζουν τις καλύτερες αλυσίδες ανά κατηγορία βράβευσης από τις αρχές Μαΐου μέχρι το τέλος του έτους, σχετικά με τις επιδόσεις τους για το 2014, έχοντας δηλώσει υποψηφιότητα περισσότερες από 60 αλυσίδες franchise, σε 22 κατηγορίες διάκρισης.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, κατά την έβδομη συνεχόμενη διοργάνωσή τους, αναδεικνύουν τις καλύτερες αλυσίδες franchise και επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της εύρωστης επιχειρηματικότητας που με δημιουργικότητα, δέσμευση, επενδύσεις και συνεχή αγώνα καταφέρνει να αντιστέκεται και να αναπτύσσεται εντός του σημερινού άστατου οικονομικού περιβάλλοντος.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE αποδεικνύουν και αναδεικνύουν τη δυναμική του franchising και τα ισχυρά προνόμια που παρέχει σε όλους όσους αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον και ταυτόχρονα δείχνουν ότι η επιχειρηματική κοινότητα συνεισφέρει τα μέγιστα προς την πορεία εξόδου της χώρας από την κρίση, μέσω ανάπτυξης εντός αντίξοων συνθηκών.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE ξεκίνησαν σαν όραμα το 2008 και πλέον αποτελούν τον κορυφαίο θεσμό του franchising, με μοναδική απήχηση και συμμετοχή, έχοντας καθιερωθεί ως σήμα ποιότητας και αξιοπιστίας. Αποτελούν την ετήσια γιορτή του franchising, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας τις αλυσίδες που συνεχίζουν να αναπτύσσονται, να δημιουργούν νέα καταστήματα εντός και εκτός Ελλάδος, να δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, να επενδύουν, να εκπληρώνουν τις φιλοδοξίες νέων επιχειρηματιών, να ενδυναμώνουν την δημιουργικότητα και να συνεισφέρουν στην ελληνική οικονομία.

Η διαφάνεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία της όλης διαδικασίας διασφαλίζεται από την συμμετοχή του TUV ICB ΕΠΕ, ως υποστηρικτή ποιότητας, υπό την εποπτεία του δικηγορικού γραφείου Ι. ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗ – Μ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Αρωγή της Ειδική Επιστημονικής Επιτροπής προσφέρει η FRANCHISE AWARDS COMMITTEE, η οποία απαρτίζεται από επιχειρηματίες, υψηλόβαθμα στελέχη, συμβούλους και νομικούς στο χώρο του franchising.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση