GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H ιστορία που συγκλόνισε το πανελλήνιο: Σκότωσε την ΜΑΝΑ του την ώρα που έφτιαχνε καφέ!

Ο μητροκτόνος την σκότωσε για να την κληρονομήσει, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. - Ακόμη ένα κεφάλαιο στο αστυνομικό θρίλερ της...



Ο μητροκτόνος την σκότωσε για να την κληρονομήσει, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.
- Ακόμη ένα κεφάλαιο στο αστυνομικό θρίλερ της δολοφονίας της 61χρονης Ευαγγελίας (Αντζελας) Ιεροβασίλη το απόγευμα της 19ης Ιουνίου 2012, στο σπίτι της, στο Γεννάδι, αναμένεται να γραφεί ενώπιον των αστικών δικαστηρίων, όπου τα δύο της παιδιά, θα επιδιώξουν να κηρυχθεί ανάξιος να κληρονομήσει την μητέρα τους, ο μητροκτόνος αδελφός τους 26 ετών, προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές.

Η διαδικασία ενώπιον των δικαστηρίων αναμένεται να είναι εξαιρετικά δύσκολη αφού προέκυψαν νέα στοιχεία, που έχουν προκαλέσει εύλογα ερωτηματικά.

Με κληρονομητήριο που εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου με τη διαδικασία της εκούσιας δικαιοδοσίας, περιέρχονται στην περιουσία του προσωρινά κρατούμενου μητροκτόνου, εξ' αδιαιρέτου με τα δύο αδέλφια του, τα περιουσιακά στοιχεία της 61χρονης μητέρας τους, ενώ αποκλείεται το κληρονομικό δικαίωμα στον εν διαστάσει σύζυγό της.

Κατηγορούμενοι για την ιδιαιζόντως ειδεχθή δολοφονία της 61χρονης είναι ο γιός της Ν.Μ. και για συνέργεια στο φόνο κατηγορείται η 36χρονη Ρωσίδα, πρώην σύντροφός του, L.I. του Οleg. Οι δύο δράστες σύμφωνα με το κατηγορητήριο, που τους έχει απαγγελθεί, την Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012 και περίπου απογευματινές προς βραδινές ώρες και κατόπιν προμελετημένου σχεδίου, μετέβησαν στην οικία του θύματος, στο Γεννάδι. Βρήκαν το θύμα έξω από το σπίτι της, να ποτίζει τον κήπο.

Ο δράστης ζήτησε από τη μητέρα του να του φτιάξει καφέ, με σκοπό να μπει στο σπίτι και να την αιφνιδιάσει.. Η τελευταία εισήλθε στο χώρο της κουζίνας και τη στιγμή που γύρισε την πλάτη της, ο 26χρονος άρχισε να την χτυπάει με το μαχαίρι στο πίσω μέρος του σώματός της. Κίνητρο του φόνου, ήταν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, να περιέλθει στην κυριότητα του Ν.Μ. μέρος της κληρονομιάς της μητρός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση