GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Heidi Klum: Την έπιασαν οι φωτογράφοι τόπλες στην Καραϊβική...

Οι παπαράτσι εντόπισαν τόπλες τη Heidi Klum σε μια γωνία της παραλίας όπου πήγε να αλλάξει για να φύγει. Στη συνέχεια την εντόπισαν εκ νέ...

Οι παπαράτσι εντόπισαν τόπλες τη Heidi Klum σε μια γωνία της παραλίας όπου πήγε να αλλάξει για να φύγει. Στη συνέχεια την εντόπισαν εκ νέου και πάλι τόπλες στη βεράντα του δωματίου του ξενοδοχείου όπου διαμένει.
Οι φωτογραφίες από τις διακοπές στην Καραϊβική της Γερμανίδας καλλονής Heidi Klum και του 28χρονου συντρόφου της Vito Schnabel δεν σταματούν καθώς οι παπαράτσι δεν αφήνουν τη 41χρονη ούτε βήμα μόνη της.


Μετά τις φωτογραφίες όπου η κυρία Klum μαθαίνει τένις σε ιδιωτική γήπεδο και μετά τη βόλτα της για ψώνια με το σύντροφό της, οι νέες φωτογραφίες της είναι πιο απολαυστικές. Η 41χρονη πήγε να απολαύσει το μπάνιο της στη θάλασσα με το Vito αλλά ακόμα και εκεί την εντόπισαν οι φωτογράφοι. Και την εντόπισαν τόπλες σε μια γωνία όπου πήγε να αλλάξει για να φύγει από την παραλία. Στη συνέχεια την εντόπισαν εκ νέου- τι τύχη και αυτή- και πάλι τόπλες στη βεράντα του δωματίου του ξενοδοχείου όπου διαμένει.

































Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση