GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κόρη του M. Jackson αποκαλύψε γιατί της φορούσε μάσκα ο πατέρας της!

Ο βασιλιάς της ποπ μουσικής σκηνής, που πέθανε σε ηλικία 50 ετών στις 25 Ιουνίου 2009, συνήθιζε να φορά στα παιδιά του μάσκες! ...



Ο βασιλιάς της ποπ μουσικής σκηνής, που πέθανε σε ηλικία 50 ετών στις 25 Ιουνίου 2009, συνήθιζε να φορά στα παιδιά του μάσκες!
Η 16χρονη κόρη του Paris λοιπόν, σε μια μοναδική συνέντευξη που έδωσε στην Oprah Winfrey αποκαλύπτει για ποιο λόγο το έκανε ο πατέρας της!

"Ήμουν πραγματικά πολύ μπερδεμένη. Προβληματισμένη για τον λόγο που το έκανε αυτό ο πατέρας μας... Δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο που μας φορούσε μάσκες στις δημόσιες εξόδους μας. Αλλά σήμερα συνειδητοποίησα τον λόγο... Ήθελε να είναι καλυμμένα τα πρόσωπά μας, έτσι ώστε να μην μας αναγνωρίζουν όσοι μας έβλεπαν. Θα ζούσαμε έτσι μια... πιο φυσιολογική παιδική ηλικία..." δήλωσε μεταξύ άλλων η Paris.

Και συνέχισε λέγοντας: "Ο πατέρας μου, ήθελε να μας προστατέψει από το αδιάκριτο βλέμμα των παπαράτσι... Επειδή εκείνος δεν είχε ζήσει ανέμελα παιδικά χρόνια, δεν επιθυμούσε να περάσουμε κι εμείς το ίδιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση