GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mπαράζ διαψεύσεων για δήθεν συνάντηση Τσίπρα - Παπανδρέου

Με εξώφαλμη ειρωνική διάθεση αλλά και κατηγορηματικό ύφος διαψεύδουν οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και του Γιώργου Παπανδρέου, ...


Με εξώφαλμη ειρωνική διάθεση αλλά και κατηγορηματικό ύφος διαψεύδουν οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και του Γιώργου Παπανδρέου, δημοσίευμα σαββατιάτικης εφημερίδας που μιλά για δήθεν συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην πρωθυπουργό στο σπίτι της Λούκας Κατσέλη.

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, διέψευσε το δημοσίευμα με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, στην οποία αναφέρει: "Μαθαίνω ότι έγινε συνάντηση Τσίπρα - ΓΑΠ στο γνωστό στέκι του Κολωνακίου και ο Κουκουλόπουλος έχει φωτογραφίες. Τι άλλο θα δούμε...".

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα στην ουσία διαψεύδει το δημοσίευμα, παραλληλίζοντάς το με ανάλογο πρόσφατο δημοσίευμα ιστοσελίδας στο οποίο γινόταν λόγος για συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τη Μαριάννα Λάτση και τη Γιάννα Αγγελοπούλου, σε prive club του Κολωνακίου, δημοσίευμα που είχε προκαλέσει την οργισμένη διάψευση της Κουμουνδούρου.

Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενοι σε αυτού του είδους τα δημοσιεύματα και τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο διατύπωναν την υποψία ότι εντάσσονται στους "μηχανισμούς που το τελευταίο διάστημα επιχειρούν με αποκυήματα της φαντασίας να πλήξουν την ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ".

Αλλά και ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, Γιώργος Ελενόπουλος, διέψευσε με σχόλιό του το δημοσίευμα.

"Θα ήταν χρήσιμο σε κάποιους, αντί να μοιράζουν στους αναγνώστες τους "χάντρες και καθρεφτάκια", να επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες τους πριν προχωρήσουν σε δήθεν βαρύγδουπες αποκαλύψεις. Ένα τηλεφώνημα αρκεί", είναι η αναφορά του κ. Ελενόπουλου, με την οποία διαψεύδει το εν λόγω δημοσίευμα.

Και η Λούκα Κατσέλη διαψεύδει το δημοσίευμα με ανακοίνωσή της:Το εν λόγω δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αποτελεί αποκύημα νοσηράς φαντασίας και το διαψεύδουμε κατηγορηματικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση