GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Nέα βόμβα από τον Μητρόπουλο: Ο Τσίπρας κι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχθούν δίμηνη παράταση του Μνημονίου

Ο Αλέξης Τσιπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχτούν δίμηνη παράταση του μνημονίου ή προληπτική στήριξη που να συνοδεύεται από πακέτο μέτρων, όπω...

Ο Αλέξης Τσιπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχτούν δίμηνη παράταση του μνημονίου ή προληπτική στήριξη που να συνοδεύεται από πακέτο μέτρων, όπως δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος.
Σε δηλώσεις του στο Mega, ο κ.Μητρόπουλος είπε χαρακτηριστικά:
"Δεν δικαιούμαστε, ούτε ο κ. Τσίπρας ούτε και εγώ, να δεχτούμε τη δίμηνη παράταση και να εφαρμόσουμε μέτρα".
Στην εκπομπή καλεσμένος ήταν και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο οποίος τον ρώτησε "πώς θα βρεθούν τα χρήματα για να καλυφτούν το Μάρτιο οι μεγάλες υποχρεώσεις της χώρας".
"Θα υπάρξει συνεννόηση με τους δανειστές χωρίς θανατηφόρα πακέτα", απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι το ίδιο το κείμενο για τη δίμηνη παράταση του ευρωπαϊκού προγράμματος στήριξης που υπερψήφισε η γερμανική Βουλή δίνει τη δυνατότητα παράτασης χωρίς να το ζητήσει ο κ. Τσίπρας, ακόμα κι αν είναι πρωθυπουργός.

1 σχόλιο

  1. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΤΟΥΣ 168 ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ/ΚΩΛΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση