GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο καπετάνιος του «Norman Atlantic»

Την ώρα που η δραματική επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων του πλοίου Norman Atlantic συνεχίζεται, στην εφημερίδα Il Corriere della Ser...

Την ώρα που η δραματική επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων του πλοίου Norman Atlantic συνεχίζεται, στην εφημερίδα Il Corriere della Sera πραγματοποίησε δηλώσεις η σύζυγος του καπετάνιου Αρτζίλιο Τζακομάτζι.
Σύμφωνα με την σύντροφο του πλοιάρχου είναι αδύνατον να έρθει σε τηλεφωνική επαφή μαζί του, ενώ όπως είπε έχει να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της από εχθές, Σάββατο.
«Αγχωνόμαστε πολύ, είμαστε με την κόρη μου μαζί και βρισκόμαστε μπροστά στην τηλεόραση, περιμένοντας νεότερα, όπως όλοι οι υπόλοιποι. Κανείς δε μας έχει ενημερώσει», δήλωσε η γυναίκα.
Η Πάολα Τζακομάτζι πρόσθεσε ότι ο άνδρας της είναι αφοσιωμένος στο έργο του, ενώ έχει εμπειρία 21 ετών «ακόμα και στον αρκτικό κύκλο».
«Έχει αντιμετωπίσει πολλές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Ήταν εκείνος που βοήθησε στη ρυμούλκηση ενός πλοίου που αντιμετώπιζε δυσκολία παλαιότερα», συμπλήρωσε η γυναίκα.
«Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Έμαθα αυτό που συνέβαινε χάρη σε έναν γείτονα. Χτύπησε την πόρτα και μου είπε αν ήξερα τι είχε συμβεί. Τηλεφώνησα με την πλοιοκτήτρια εταιρία αλλά και εκείνοι περιμένουν νεότερα. Αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι να επιλυθεί το ζήτημα», τόνισε η σύζυγος του Τζακομάτζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση