GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον ασυμμάζευτο έχει: O τσαμπουκάς της Σπυροπούλου σε μαγαζί στην Αράχωβα...

Ήταν το τελευταίο μέρος που περίμενε ότι θα εξοργιζόταν τόσο πολύ. Άλλωστε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου  μόνο άγνωστη δεν είναι στ...



Ήταν το τελευταίο μέρος που περίμενε ότι θα εξοργιζόταν τόσο πολύ. Άλλωστε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου  μόνο άγνωστη δεν είναι στην Αράχωβα, αφού έχει ζήσει και δουλέψει εκεί και πάντα όταν την επισκέπτεται, στο μυαλό της έρχονται πολύ όμορφες αναμνήσεις.
Το ίδιο περίμενε να συμβεί και τώρα, όταν πήγε πάλι, στο πλαίσιο της συνέντευξης με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο για την εκπομπή της. Μπορεί η συνέντευξη να πήγε μια χαρά αλλά η συνέχεια δεν ήταν και τόσο ευχάριστη για την παρουσιάστρια, η οποία ήθελε να διασκεδάσει το βράδυ σε ένα από τα μαγαζιά της περιοχής. Βέβαια αν ήξερε τι θα γινόταν θα το σκεφτόταν πολύ καλά πριν βγει από το δωμάτιό της. Η Κωνσταντίνα έδειχνε σε πάρα πολύ καλή διάθεση, αλλά υπολόγιζε χωρίς τον… ξενοδόχο και όπου ξενοδόχος η παρέα που βρέθηκε στο διπλανό (από τη Σπυροπούλου τραπέζι).

Με το που εμφανίστηκε η παρουσιάστρια άρχισαν να λέγονται (μεγαλόφωνα) σχόλια σε βάρος της, με… πρωτεργάτη μάλιστα έναν νεαρό ο οποίος δεν σταματούσε ούτε λεπτό. σύμφωνα με το athensmagazine. Στην αρχή η Σπυροπούλου έκανε ότι δεν άκουγε και προσπάθησε να διασκεδάσει με την παρέα της, αλλά οι προκλήσεις ήταν συνεχείς. «Τους έφαγες όλους. Ντροπή σου». Αυτή ήταν η ατάκα που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ξεχείλισε το ποτήρι της οργής της Κωνσταντίνας η οποία σηκώθηκε να ζητήσει το λόγο για τα σε βάρος της σχόλια. «Τι έχεις μαζί μου;» ρώτησε με πολύ έντονο ύφος για να απαντήσει ο συγκεκριμένος νεαρός με εξίσου έντονη διάθεση: «Ξεκαβάλα από το καλάμι».

Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει αφού το κλίμα ήταν εκρηκτικό και συνεχίστηκαν οι μπηχτές, μέχρι που η Σπυροπούλου αποφάσισε να δώσει ένα τέλος. Πώς; Σηκώθηκε κι έφυγε από το μαγαζί αφού ήδη είχαν καρφωθεί πάνω της πολλά βλέμματα. «Έφυγε και φώναζε. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση». Η Κωνσταντίνα δεν μπορούσε να χωνέψει αυτό που είχε συμβεί. «Ήταν τόσο χάλια που κλείστηκε στο δωμάτιό της και δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν. Πληγώθηκε που ένιωσε ανεπιθύμητη» θα πει συνεργάτης της που θα παραδεχτεί ότι η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να χωνέψει αυτό που συνέβη, ιδιαίτερα από τη στιγμή που κι εκείνη δεν έδωσε την παραμικρή αφορμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση