GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκαριστική διαφήμιση: Ο Άγιος Βασίλης ποζάρει με ένα όπλο στο χέρι! [photo]

Θύελλα αντιδράσεων για τον Άγιο Βασίλη με το τουφέκι - Την ίδια ώρα ο ιδιοκτήτης κέντρου εκπαίδευσης δηλώνει ότι η προκλητική ...



Θύελλα αντιδράσεων για τον Άγιο Βασίλη με
το τουφέκι - Την ίδια ώρα ο ιδιοκτήτης κέντρου εκπαίδευσης δηλώνει ότι η προκλητική διαφήμιση έχει αυξήσει κατά πολύ τις πωλήσεις του.

Τον πιο έξυπνο και... επίκαιρο τρόπο σκέφτηκε για να διαφημίσει το κέντρο εκπαίδευσής του ένας ιδιοκτήτης στην Καλιφόρνια.

Η διαφήμιση που γυρίζει το κεφάλι κάθε περαστικού απεικονίζει έναν άντρα,ντυμένο Αγιο Βασίλη, ο οποίος κρατά ένα τουφέκι. Το ύφος του δε, σε τίποτε δεν θυμίζει τον γλυκούλη παππού που φέρνει τα ωραιότερα δώρα σε κάθε μικρό παιδάκι.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης η προκλητική διαφήμιση έχει αυξήσει κατά πολύ τις πωλήσεις του.
Φυσικά η διαφήμιση έχει δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια για το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης «εκμεταλλεύεται» την αγαπημένη φιγούρα των παιδιών για να βγάλει κέρδος, την ίδια ώρα που «καταστρέφει» την εικόνα του και δημιουργεί αρνητικό πρότυπο για τα ανήλικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση