GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε την Εύα Λάσκαρη μια μέρα μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού... [photo]

Το γιο της κρατά από χθες στην αγκαλιά της η Εύα Λάσκαρη.. Η νέα μαμά δηλώνει τρισευτυχισμένη με τον ερχομό του πρώτου της παι...



Το γιο της κρατά από χθες στην αγκαλιά της η Εύα Λάσκαρη..
Η νέα μαμά δηλώνει τρισευτυχισμένη με τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, το οποίο είναι καρπός του έρωτα της με τον σύζυγό της, Ντίνο Τσιώρη.
Η Εύα Λάσκαρη φωτογραφίζεται χαμογελαστή στο κρεβάτι του μαιευτηρίου, σε ένα σκηνικό γεμάτο με λούτρινα σιέλ αρκουδάκια και λάμπει από ευτυχία!

1 σχόλιο

  1. ΒΡΩΜΑ, ΜΠΟΧΑ, ΔΥΣΩΔΙΑ, ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!

    Γεννά ερωτήματα η «νευρική» αντίδραση του κ. Σαμαρά, που με μια πρωτοφανή ενέργεια, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον θεσμικό του ρόλο και να συμπεριφερθεί ως ιδιώτης, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος βουλευτή.

    Θα περίμενε κανείς περισσότερη ψυχραιμία από τον κ. Σαμαρά, ζητώντας πρωτίστως την άμεση διαλεύκανση από τη δικαιοσύνη, των καταγγελιών του κ. Χαϊκάλη. Θα περίμενε επίσης, την απόλυτη καταγγελία του φερόμενου ως μεσάζοντα και όχι την απόλυτη ταύτιση με την υπερασπιστική του γραμμή.

    Είτε ο κ. Σαμαράς έχει κακούς συμβούλους, είτε ο χειρότερος εξ αυτών είναι ο πανικός.

    Το «Success Story», που έγινε ΜΙΖΑ-Story και ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ-Story!!!

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ των καταστροφέων της χώρας, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση