GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άφησε... ΟΡΦΑΝΟ τον Μαραθώνα! Για που το έβαλε ο Ηλίας Ψινάκης Χριστουγεννιάτικα; [photo]

Μπορεί τους τελευταίους μήνες που έχει αναλάβει χρέη δημάρχου να βρίσκεται συνέχεια στον Μαραθώνα  προκειμένου να τακτοποιήσει ...



Μπορεί τους τελευταίους μήνες που έχει αναλάβει χρέη δημάρχου να βρίσκεται συνέχεια στον Μαραθώνα  προκειμένου να τακτοποιήσει εκκρεμότητες αλλά και να υλοποιήσει τα σχέδια που έχει για την περιοχή όμως το Σαββατοκύριακο ενημέρωσε του διαδικτυακούς του φίλους πως... φεύγει για Χριστούγεννα.

Ο Ηλίας Ψηνάκης ανάρτησε μία φωτογραφία στο instagram στην οποία απεικονίζεται μέσα στο lear jet με το οποίο ταξίδεψε στην Ελβετία.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα κοινοποίησε την παρουσία του στο αεροδρόμιο της Γενεύης και ενημέρωσε τους ακόλουθούς του πως πρόκειται να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων με την οικογένειά του.

«Family Xmas...!!!Επιτέλους θα δω την οικογένεια μου... Κάθε χρόνο 5 μέρες... Μου έχουν λείψει τρελά!!!», σημείωσε ο δήμαρχος Μαραθώνα.

1 σχόλιο

  1. To σάπιο πολιτικό- οικονομικό σύστημα προσπαθεί τώρα να στραφεί κατά του κ. Χαϊκάλη και να τον φυλακίσει.

    Ας τα βλέπει ο Σύριζα. Θέλουν να φιμώσουν κάθε άλλη φωνή ( πρώτα στράφηκαν κατά της Χ.Α, τώρα κατά των ΑΝΕΛ, μετά σειρά θα έχουν Σύριζα και ΚΚΕ και όποιος διαφωνεί ). Εκβιασμοί, τρομοκρατία ασκούν τα ελεγχόμενα, διαπλεκόμενα ΜΜΕ, αλλά και τμήμα του πολιτικού κόσμου. Είναι ντροπή για το ήθος της ΝΔ οι μεθοδεύσεις των ανθρώπων της ΠΟΛΑΝ. Η ΝΔ θα πληρώσει ακριβά τα παράκεντρα εξουσίας...

    Κάτω τα χέρια από τον Χαϊκάλη. Κάτω η λάσπη κατά του Χαϊκάλη !

    Ναι, κύριοι, οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που χρέωσαν την Ελλάδα με 300 δισ. ευρώ χρέος ( !!! ), που έφαγαν δισ. ευρώ στα ομόλογα, στο Χρηματιστήριο, στα δημόσια έργα, που έφαγαν τα αποθεματικά των ταμείων και των δημόσιων φορέων, απειλούν με φυλάκιση τον Χαϊκάλη για 5000 ευρώ ( !!! ). Είναι οι ίδιοι που χαρίζουν δισ, ευρώ στα βρωμοκάναλα και στις βρωμοφυλλάδες της διαπλοκής και από την άλλη φυλακίζουν ή απειλούν με κατασχέσεις φτωχούς ανθρώπους για χρέη λίγων εκατοντάδων. χιλιάδων ευρώ. ¨Όπως καταλαβαίνετε, δεν θέλουν να παραδώσουν ομαλά την εξουσία. Η ΠΟΛΑΝ διέβρωσε τη ΝΔ και το βενιζελοπασοκ ξεχειλίζει από αλαζονεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση