GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Δρομοκαΐτειο ο Γιώργος Σεϊταρίδης.... [photo]

Στο Δρομοκαΐτειο... βρέθηκε ο Γιώργος Σεϊταρίδης και μάλιστα είχε καμένο πρόσωπο, ενώ φορούσε και ζουρλομανδύα καθισμένος σε αν...



Στο Δρομοκαΐτειο... βρέθηκε ο Γιώργος Σεϊταρίδης και μάλιστα είχε καμένο πρόσωπο, ενώ φορούσε και ζουρλομανδύα καθισμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Γιατί όμως ο ηθοποιός βρέθηκε στην αυλή του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής; Πρωταγωνιστεί στην νέα θεατρική παράσταση που έχει στα σκαριά ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζιάς, και βρέθηκε εκεί για να φωτογραφηθεί. Οι «Μικρές ιστορίες φόνων» θα κάνουν πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου, σε κείμενα του Παναγιώτη Μπρατάκου που βασίστηκαν σε αληθινά γεγονότα. Πρόκειται για ένα δυνατό θρίλερ με την ένδειξη «ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 16 ετών».
«Η ιδέα προέκυψε από το ότι μια ηρωίδα του έργου είναι έγκλειστη σε ψυχιατρική κλινική» λέει σε καθημερινή εφημερίδα ο Δημήτρης Καρατζιάς. «Ζητήσαμε άδεια για τη φωτογράφιση, την πήραμε και ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό τον πρόεδρο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής Ισίδωρο Πρώιο, αλλά και το προσωπικό που μας βοήθησε πολύ να κάνουμε τη δουλειά μας. Η αλήθεια είναι πως υπήρχε αρκετό άγχος, γιατί έπρεπε να φωτογραφηθούν 15 άτομα και δεν ξέραμε αν θα προλαβαίναμε μέσα σε μια μέρα. Τελικά, το καταφέραμε και το αποτέλεσμα βγήκε εξαιρετικό, ακριβώς αυτό που θέλαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση