GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚάρει διάσημος ηθοποιός: «Δεν είμαι ομοφοβικός. Το φλερτ από άντρες με κολακεύει...» [photo]

Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες και έχει στο πλευρό μία από τις πιο...



Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες και έχει στο πλευρό μία από τις πιο...
ποθητές γυναίκες της Ελλαδάς, τη Μαρία Κορινθίου, με την οποία έχουν αποκτήσει και μία κόρη, την Ισμήνη. Ο Γιάννης Αϊβάζης φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «YOU» και, μεταξύ άλλων, μίλησε με ειλικρίνεια στον Ανδρέα Θεοδώρου για το φλερτ τόσο από τις γυναίκες όσο και από… τους άνρδες.

Νιώθεις sex symbol; «Στα νιάτα μου ναι, στα 37 μου λίγο δύσκολο. Δεν με απασχολεί η εικόνα μου, οι ηθοποιοί δεν πουλάμε την ομορφιά αλλά το ταλέντο μας».

Οι γυναίκες σε φλερτάρουν από τότε που παντρεύτηκες; «Και όταν ήμουν ελεύθερος και τώρα με φλερτάρουν και είναι ωραίο να δέχεσαι το θαυμασμό!».

Εσύ έχεις φλερτάρει άλλη γυναίκα από τότε που παντρεύτηκες; «Το φλερτ είναι απιστία! Γιατί να φλερτάρεις όταν είσαι παντρεμένος; Δεν έχω φλερτάρει, είναι δυνατόν;».

Πώς αντιδράς όταν οι άντρες σε φλερτάρουν; «Δεν είμαι ομοφοβικός. Και το φλερτ από άντρα ίσως είναι εξίσου κολακευτικό αρκεί να είναι διακριτικό και να μην αποσκοπεί κάπου αλλού. Αλλιώς ενοχλεί είτε προέρχεται από άντρα είτε από γυναίκα. Όλα αυτά είναι μέσα στη ζωή μας και πρέπει να δεχόμαστε τους ανθρώπους με τις προτιμήσεις τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση