GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτη τραγωδία στο Χόλιγουντ - ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ράπερ σκότωσε την σύντροφό του και έπειτα αυτοκτόνησε [photo]

Μία πρωτοφανής δολοφονία έχει συγκλονίσει το Χόλιγουντ η οποία εκτυλίχθηκε μέσω Facetime όταν γνωστός ράπερ πυροβόλησε την σύντ...



Μία πρωτοφανής δολοφονία έχει συγκλονίσει το Χόλιγουντ η οποία εκτυλίχθηκε μέσω Facetime όταν γνωστός ράπερ πυροβόλησε την σύντροφό του και στη συνέχεια πιστεύεται πως έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και αυτοκτόνησε.

Μάλιστα το αιματηρό συμβάν πραγματοποιήθηκε καθώς στην γραμμή του τηλεφώνου του ράπερ Earl Hayes ήταν ο πρωταθλητής του μποξ Floyd Mayweather, τον οποίο είχε καλέσει προκειμένου να τους εκμυστηρευτεί την υποτιθέμενη απιστία της γυναίκας του Stephanie Moseley με τον τραγουδιστή Trey Songz.

Το τραγικός γεγονός συνέβη σε ένα διαμέρισμα στο Λος Άντζελες.

Πηγές που συνδέονται με τον Hayes μίλησαν στο κανάλι ΤΜΖ και ανέφεραν ότι περίπου δύο χρόνια πριν ο ράπερ χώρισε από την Stephanie εξαιτίας της φημολογούμενης σχέσης του με τον Songz.
To ζευγάρι λίγο αργότερα συμφιλιώθηκε, όμως η ίδια πηγή ανέφερε στο κανάλι πως ο Ηayes «ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της και ποτέ δεν κατάφερε να το ξεπεράσει».

Λέγεται ότι ο ράπερ δεν είχε ξεπεράσει την σχέση που είχε συνάψει η σύντροφός του με αποτέλεσμα να την αναφέρει μονίμως ενώ παράλληλα κατηγορούσε την άτυχη γυναίκα για περιπέτειες και με άλλους άντρες.

Λίγες ώρες αφότου η είδηση του θανάτου τους είδε το φως της δημοσιότητας, ο Songz ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο tweeter το εξής: «Aναπαύσου εν ειρήνη κοριτσάκι. Κάποτε ήσουν άγγελος στη γη, τώρα θα μας κοιτάς από τον Παράδεισο. Θα μας λείψεις αλλά δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Με αγάπη».
Ο προτεινόμενος για Grammy τραγουδιστής Songz- τoυ οποίου το πραγματικό όνομα είναι Tremaine Aldon Neverson- υιοθέτησε το υποκοριστικό «Mr Steal Your Girl» από ένα τραγούδι του στο έκτο του άλμπουμ Trigga, στο οποίο τραγουδούσε για το ότι έκλεψε το κορίτσι ενός άλλου άντρα.

Το κανάλι ΤΜΖ αναφέρει πως ο Mayweather ήταν μάρτυρας στον φόνο-αυτοκτονία και άκουσε τα πάντα αφότου ο Ηayes τον κάλεσε εξοργισμένος για την φημολογούμενη ερωτική περιπέτεια της γυναίκας του. Όταν ο ράπερ είπε ότι πρόκειται να σκοτώσει την γυναίκα του ο Mayweather τον παρακάλεσε να μην το κάνει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η αστυνομία έτρεξε στο διαμέρισμα περίπου στις 7.30, αφότου οι ένοικοι άκουσαν 10 πυροβολισμούς και μιά γυναίκα να ουρλιάζει, είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Μια ομάδα της αστυνομίας αναγκάστηκε να σπάσει την πόρτα του διαμερίσματος και μόλις μπήκαν μέσα βρήκαν την πόρτα της κρεβατοκάμαρας κλειστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση