GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ του Βρετανού ποδοσφαιριστή που ξύπνησε από κώμα. Δείτε τι γλώσσα μιλούσε και ποιος νόμιζε πως ήταν! [photos]

Ο Ρόρι Κέρτις, 25 ετών σήμερα, ενεπλάκη με το βαν σε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα τον Αύγουστο του 2012 στο οποίο ενεπλάκησα...



Ο Ρόρι Κέρτις, 25 ετών σήμερα, ενεπλάκη με το βαν σε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα τον Αύγουστο του 2012 στο οποίο ενεπλάκησαν συνολικά πέντε οχήματα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση κοντά στο Τάμγουορθ της Μεγάλης Βρετανίας, υπέστη σοβαρά εγκεφαλικά τραύματα και έσπασε τη λεκάνη του. Οι γιατροί τον έβαλαν σε τεχνητό κώμα στο οποίο παρέμεινε επί έξι ολόκληρες ημέρες.
Οταν ο 25χρονος Βρετανός ο οποίος πριν από το ατύχημα έπαιζε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε μικρές ομάδες, ξύπνησε άρχισε να μιλά στις νοσοκόμες σε άπταιστα γαλλικά, ενώ ο ίδιος είχε μόνο βασικές γνώσεις από ό,τι είχε διδαχθεί στο δημοτικό, 12 χρόνια πριν από το ατύχημα. Και σαν να μην έφτανε αυτό είχε την εντύπωση πως ήταν ο σταρ του Χόλιγουντ Μάθιου Μακόναχι.

«Δεν θυμάμαι και πολλά από τότε, αλλά ξέρω ότι μέσα στο κεφάλι μου νόμιζα πως ήμουν ο Μάθιου Μακόναχι» λέει σήμερα στη Daily Mail. «Οταν πήγα στην τουαλέτα και κοίταξα το είδωλό μου στον καθρέπτη, σοκαρίστηκα γιατί δεν έμοιαζα καθόλου με εκείνον, δεν ήξερα τι έβλεπα. Επειτα, σιγά-σιγά με τον καιρό έγινε ένα κλικ και σκέφτηκα: “αυτός είναι ένας ηθοποιός, τότε εγώ τι είμαι”; Αλλά υπήρχαν στιγμές που ήμουν στο νοσοκομείο και σκεφτόμουν πως ανυπομονούσα να βγω για να γυρίσω ταινίες. Ήμουν πεπεισμένος πως ήμουν αυτός και πως ήμουν τόσο όμορφος όσο εκείνος. Τελικά, ξέρω ότι στην πραγματικότητα ήταν μια σκέψη ελπίδας» προσθέτει.

Οι γιατροί είχαν διαγνώσει πως έπασχε από πολυεστιακή ενδοκρανιακή αιμορραγία στον εγκέφαλο, πράγμα που σημαίνει ότι είχαν σκάσει αιμοφόρα αγγεία και σημειωνόταν διαρροή αίματος στον εγκέφαλο του 25χρονου. Τελικά, ο Κέρτις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο τον Νοέμβριο του 2012, νομίζοντας ακόμη ότι είναι ο Μακόναχι και μιλώντας άπταιστα γαλλικά. Σήμερα, αν και δεν εξακολουθεί να πιστεύει πως είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός, ωστόσο εξακολουθεί να μιλά τη γαλλική και μάλιστα καταπληκτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση