GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είπαν το τελευταίο "αντίο" στον Κώστα Λινοξυλάκη [photos]

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης, πλήθος κόσμου, επώνυμοι, πρώην συμπαίκτες. αλλά και απλοί, αγνοί φίλαθλοι είπαν τ...



Μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης, πλήθος κόσμου, επώνυμοι, πρώην συμπαίκτες. αλλά και απλοί, αγνοί φίλαθλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Λινοξυλάκη.
Μια ματιά στα πρόσωπα των ανθρώπων που έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του Κώστα Λινοξυλάκη θα ήταν αρκετή για να φανερώσει σε εκείνους που δεν τον πρόλαβαν το μεγαλείο ενός από τους σημαντικότερους κεντρικούς αμυντικούς που φόρεσαν τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Ο Λινοξυλάκης «έφυγε» σε ηλικία 81 ετών, έχοντας στη νιότη του υπηρετήσει επί 13 έτη το «τριφύλλι».
Στο τελευταίο «αντίο» δεν παρευρέθηκαν μόνο άνθρωποι της ομάδας που αγάπησε αλλά και πλήθος κόσμου που έχει σαν συνδετικό κρίκο τη λατρεία για το ποδόσφαιρο μιας άλλης εποχής, γεμάτο στοιχεία που δύσκολα βρίσκει κανείς στις μέρες μας.
Το φέρετρο σκεπάστηκε με μια σημαία και λάβαρα του Παναθηναϊκού, ενώ τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία άνθρωποι από το χώρο του ποδοσφαίρου, της πολιτικής και όχι μόνο.
Η ΠΑΕ εκπροσωπήθηκε από τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ενώ από την οικογένεια του «τριφυλλιού» εκεί ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς και ο Γ.Γ, Γιώργος Καρανάσος.
Υπήρχαν στεφάνια από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, την ΠΑΕ, την Θύρα 13 και τον Δήμο Αθηναίων, αφού ο «Λίνο» υπήρξε αντιδήμαρχος και μέλος του δημοτικού συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση