GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα σας συγκινήσει: Αυτός είναι ο πιο γλυκός μπαμπάς του κόσμου [photos]

Η μικρούλα Layla έχει έναν καταπληκτικό μπαμπά. Δείτε τι έκανε για την κορούλα του... Τι όμορφο κοριτσάκι είναι αυτό; Η μικρ...




Η μικρούλα Layla έχει έναν καταπληκτικό μπαμπά. Δείτε τι έκανε για την κορούλα του...

Τι όμορφο κοριτσάκι είναι αυτό; Η μικρούλα Layla έγινε διάσημη μέσα σε ένα βράδυ χάρη στον μπαμπά της.

Το κοριτσάκι γεννήθηκε με ένα πρόβλημα στο αριστερό μάτι με αποτέλεσμα να χρειάζεται επέμβαση για να αποκατασταθεί η όρασή του.

Για να γίνουν όλα σωστά θα έπρεπε να φορά ένα αυτοκόλλητο στο ματάκι της για κάποιες ώρες της ημέρας. Όπως καταλαβαίνετε η μικρή δεν υποδέχθηκε την ιδέα με μεγάλη χαρά.

Οι γονείς της την έβλεπαν να παιδεύεται για αυτό και ο μπαμπάς της σκέφτηκε να μετατρέψει την αποθεραπεία της σε παιχνίδι.

Κάθε μέρα ζωγράφιζε το αυτοκόλλητο με κάτι διαφορετικό. Μπαλόνι, δεινοσαυράκι, πειρατής, μανιτάρι, καρδούλα κι άλλο πολλά σχέδια.

Ο πιο γλυκός μπαμπάς του κόσμου θα κάνει τα πάντα για τα παιδιά του. Η Layla θα μεγαλώσει, θα δει τις φωτογραφίες της και θα δώσει ένα τρυφερό φιλί στον μπαμπάκα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση