GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς κατάντησε έτσι η Έλενα Παπαρίζου; Ο χωρισμός, η δύσκολη περίοδος και η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ [photos]

Τον τελευταίο καιρό η Έλενα Παπαρίζου πρωταγωνιστεί στη δημοσιότητα με κύριο λόγο τα παραπανίσια κιλά της που την έχουν κάνει α...



Τον τελευταίο καιρό η Έλενα Παπαρίζου πρωταγωνιστεί στη δημοσιότητα με κύριο λόγο τα παραπανίσια κιλά της που την έχουν κάνει αγνώριστη.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες της από εμφάνισή της στη Σουηδία όπου βρίσκεται, δεν θυμίζουν σε τίποτα τη γυμνασμένη σιλουέτα της αλλά και το γλυκό της πρόσωπο που έχει αρχίσει να χάνει την εκλεπτυσμένη του έκφραση.
Πιο παχιά από οποιαδήποτε άλλη περίοδο της ζωής της, η εικόνα της συγκρίνεται χωρίς να το θέλουμε με το λεπτεπίλεπτο κορίτσι των «Antique» αλλά και με την μετέπειτα επιμελημένη και προσεγμένη παρουσία της, ακόμα και αν βρίσκονταν στα όρια του πάχους.

Φυσικά και δεν έχει χάσει την ομορφιά και τη γλύκα που της δίνουν ο ωροσκόπος της στον Ζυγό, αλλά σίγουρα στερείται πλέον της αρμονίας του και μάλιστα σε επικίνδυνο βαθμό.
Η ίδια ξεσπά με την εύφλεκτη αλλά και ειλικρινέστατη Σελήνη της στον Κριό, λέγοντας πως αυτό που την κάνει τραγουδίστρια είναι η φωνή της και τίποτα άλλο.

Προσθέτει πως δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα της και το πιστεύουμε με τη Σελήνη της αντίθεση με τη σύνοδο Άρη - Κρόνου στον Ζυγό, ωστόσο την αρνητική κριτική δεν τη σηκώνει εύκολα.
Πριν από λίγους μήνες ο σύντροφός της, Ανδρέας Καψάλης, της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη δεν βλέπει την ώρα να παντρευτούν, δηλώνοντας πως είναι πανέτοιμη και για ένα παιδί.

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται λοιπόν μήπως η Έλενα είναι έγκυος και απλά περιμένει να το ανακοινώσει δικαιολογώντας και τα παραπάνω κιλά της.
Αυτό όμως είναι κάτι που θα διαπιστωθεί αργά ή γρήγορα αν και ο Ποσειδώνας της στον Τοξότη κυβερνήτης του 5ου οίκου της (των παιδιών), δεν έχει έρθει ακόμα σε γόνιμη επαφή με τον διελαύνοντα Δία από τον Λέοντα.
Αντίθετα η διέλευση του Δία από τον 10ο οίκο της θα την ξαναφέρει πάλι στο προσκήνιο με μια καινούργια δουλειά, που όπως δηλώνει η ίδια, την ετοιμάζει.

Πέραν αυτού η Έλενα Παπαρίζου δεν είναι η πρώτη φορά που γεμίζει με κιλά, καθώς έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν λόγω της παρουσίας του Δία στον πρώτο οίκο στον Σκορπιό, που δέχτηκε το καλοκαίρι το τετράγωνο του διελαύνοντα Δία, με αποτέλεσμα να ενεργοποιήσει και το γενέθλιο τετράγωνο Ήλιου - Δία.

Αυτή η πληθωρικότητα αποτυπώθηκε εμφανώς στην εμφάνισή της αλλά και στην ψυχολογία της που παραμένει ακμαία και θα συνεχίσει να αποτυπώνεται και στην επαγγελματική της ζωή.

Σίγουρα λοιπόν η τωρινή της εικόνα δεν είναι και η καλύτερη της καριέρας της, έχοντας γευτεί και τη δυσαρμονική διέλευση του Ουρανού στον Άρη της πάλι το καλοκαίρι.

Η αυτοσυγκράτηση ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γι αυτήν βγαίνοντας χαμένη στη μεταξύ τους αναμέτρηση και ίσως ξέσπασε στο φαγητό ή αφέθηκε προς αυτή τη διέξοδο...

Ωστόσο είναι και θα είναι το κορίτσι που το 2005 μας έκανε περήφανους με την εξαιρετική της εμφάνιση στη Eurovision με το «Number one» τίτλος που η φιλόδοξη Αφροδίτη της στον Αιγόκερω και κυβερνήτης του ωροσκόπου, σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, φιλοδοξεί να διατηρεί για πάντα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση