GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτροπή νταλίκας στην Ε.Ο Ιωαννίνων - Άρτας. Σοκαριστικές εικόνες!

Εκτροπή νταλίκας σημειώθηκε στην Ε.Ο Ιωαννίνων - Άρτας κοντά στο χωριό Άγιος Γεώργιος Φιλιππιάδας.Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate, ο...

Εκτροπή νταλίκας σημειώθηκε στην Ε.Ο Ιωαννίνων - Άρτας κοντά στο χωριό Άγιος Γεώργιος Φιλιππιάδας.Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate, ο οδηγός έχασε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο,τον έλεγχο του οχήματος,με αποτέλεσμα αυτό να μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να ανατραπεί!Ο τράκτορας της νταλίκας μετατράπηκε κυριολεκτικά σε μία άμορφη μάζα σιδερικών!

Άμεσα, στο σημείο κατέφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φιλιππιάδας, οι οποίοι κατάφεραν σε ελάχιστο χρόνο να απεγκλωβίσουν τον οδηγό του οχήματος,ο οποίος στάθηκε τυχερός,μιας και πέρα από το σοκ που υπέστη, δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Η Εθνική Οδός παρέμεινε για λίγα λεπτά κλειστή και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Φιλιππιάδας.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση