GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιπαράθεση στον «αέρα» για την προεδρική εκλογή

Το θέμα της προεδρικής εκλογής βρέθηκε στο μικροσκόπιο της ραδιοφωνικής αντιπαράθεσης στον «αέρα» του realfm 97,8. Η βουλευτής και ...


Το θέμα της προεδρικής εκλογής βρέθηκε στο μικροσκόπιο της ραδιοφωνικής αντιπαράθεσης στον «αέρα» του realfm 97,8.
Η βουλευτής και εκπρόσωπος της ΝΔ, Αννα Ασημακοπούλου ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
Η κ. Ασημακοπούλου ανέφερε ότι «προχωράμε με αισιοδοξία ότι όταν φύγει η πολιτική σταθερότητα από τη μέση θα είμαστε σε ένα ασφαλές περιβάλλον και αυτό είναι γενναία επιλογή.
Να αποφασίσει ο ελληνικός λαός μέσα στα Χριστούγεννα αν θέλει να προχωρήσει με σταθερότητα και ασφάλεια ή αν θέλει να παίξουμε το μέλλον της χώρας στα ζάρια για άλλη μια φορά.
Εγώ εμπιστεύομαι και τους βουλευτές και τον κόσμο που εκπροσωπούν, ότι θα κατανοήσουν την πραγματικότητα και την ιστορική στιγμή, στην οποία βρισκόμαστε και θα αναλάβουν τις ευθύνες.
Από την πλευρά του ο κ. Παππάς τόνισε: «Και εγώ νομίζω ότι και το κοινοβούλιο αυτό πραγματικά θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα δρομολογήσει τις εξελίξεις, για να δώσει στη χώρα σταθερή κυβέρνηση.
Αυτή η κυβέρνηση έχει μια πλειοψηφία, η οποία αδυνατεί να διαμορφώσει όρους σταθερότητας, αδυνατεί να καταστήσει την Ελλάδα ξανά αξιόπιστη στο διεθνές στερέωμα και βεβαίως αδυνατεί να βάλει στο τραπέζι ένα πρόγραμμα που δεν καταστρέφει την ελληνική κοινωνία. Είναι ευτυχές το γεγονός ότι οι εξελίξεις δρομολογούνται και τα αδιέξοδα κάποια στιγμή αναφαίνονται».
Αναφορικά με το όνομα του Σταύρου Δήμα ως υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, η εκπρόσωπος της ΝΔ είπε:
«Εξαιρετικός ο κ. Δήμας, μόνο καλά λόγια έχω να πω για αυτό, νομίζω ότι για τον θεσμό και το αξίωμα είναι ένας άνθρωπος απολύτως κατάλληλος».
Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα σημείωσε: «Τον εκτιμώ και εγώ, όπως έχουμε πει ότι δεν είναι θέμα προσώπου, δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουμε εμείς. Είχε και τις πόρτες του ανοιχτές όταν ήταν υπουργός σε αντίθεση με την πρακτική άλλων, νομίζω ότι σε κάθε περίπτωση ας πούμε μια καλή κουβέντα, αλλά τα διλήμματα είναι ιστορικών διαστάσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση