GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ζευγάρι της showbiz: ΞΑΝΑ μαζί μετά από έξι χρόνια επεισοδιακού χωρισμού!

Μπορεί πριν έξι χρόνια να «σκοτώνονταν», με τον επεισοδιακό χωρισμό τους να κάνει το γύρο των ΜΜΕ, αλλά φουρτούνα ήταν και πέρα...



Μπορεί πριν έξι χρόνια να «σκοτώνονταν», με τον επεισοδιακό χωρισμό τους να κάνει το γύρο των ΜΜΕ, αλλά φουρτούνα ήταν και πέρασε για Σαμπρίνα και Παναγιώτη Λιαδέλη.

Η τραγουδίστρια και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, είχαν αποφασίσει το 2008 να βάλουν τέλος στον γάμο τους, με το διαζύγιο τους να είναι κάθε άλλο παρά ήρεμο.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο χωρισμός τους συνοδεύτηκε από αγωγές αλλά και ασφαλιστικά μέτρα, με την Σαμπρίνα να του ζητά μηνιαία διατροφή 8.700 ευρώ, αλλά και την επιμέλεια του τρίχρονου τότε παιδιού τους.

Μάλιστα η τραγουδίστρια τον αποκαλούσε «τσιγκούνη, ζηλιάρη, μαμάκια και γυναικά», κατηγορώντας την πεθερά της για τα προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι.

ΟΛΑ αυτά όμως ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αφού Σαμπρίνα και Παναγιώτης Λιαδέλης είναι και πάλι μαζί!

Το ζευγάρι, κρατά επτασφράγιστο μυστικό την επανασύνδεση του, για την οποία «ευθύνεται» ο δέκα ετών σήμερα γιος τους, μιας και οι δυο τους αποφάσισαν πως έπρεπε να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους για χάρη του παιδιού τους.

Αν και ο Παναγιώτης Λιαδέλης τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Βόλο, όπου έχει ανοίξει μια καφετέρια, κάθε φορά που έρχεται στην Αθήνα μένει στο σπίτι της Σαμπρίνας, στη Νέα Σμύρνη.

Μάλιστα σκέφτεται σοβαρά να δοκιμάσει την επαγγελματική του τύχη στην Αθήνα, ανοίγοντας ένα ολοκαίνουργιο χώρο για καφέ και για ποτό, με την τραγουδίστρια να τον στηρίζει και να στέκεται στο πλευρό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση