GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Βόρεια Κορέα διαψεύδει ότι σχετίζεται με την κυβερνοεπίθεση στη Sony

Η Βόρεια Κορέα διέψευσε απόψε ότι είναι υπεύθυνη για την κυβερνοεπίθεση εναντίον της εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών Sony....



Η Βόρεια Κορέα διέψευσε απόψε ότι είναι υπεύθυνη για την κυβερνοεπίθεση εναντίον της εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών Sony...

Νωρίτερα το FBI υποστηρίξε ότι έχει στην κατοχή του επαρκείς αποδείξεις ότι η Πιονγκγιάνγκ ευθύνεται για την ενέργεια αυτή.

«Η χώρα μας δεν έχει καμία σχέση» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο πολιτικός σύμβουλος της Βόρειας Κορέας στα Ηνωμένα Έθνη, Κιμ Σονγκ.

Άλλος Βορειοκορεάτης διπλωμάτης που μίλησε στο πρακτορείο Reuters ζητώντας να τηρηθεί η ανωνυμία του τόνισε και αυτός ότι η Πιονγκγιάνγκ δεν εμπλέκεται στην υπόθεση, χωρίς να κάνει κανένα άλλο σχόλιο.

1 σχόλιο

  1. Είναι τόσο γελοία, φαιδρή και αισχρή, η πεθαμένη και φευγάτη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, που μοιράζει από 3 εκατομμύρια ευρώ σε βουλευτές άλλων κομμάτων, προκειμένου να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και γλιτώσουν την βέβαιη συντριβή της άθλιας κυβέρνησής τους!

    Τρία εκατομμύρια πρότειναν στον Παύλο Χαϊκάλη, άλλα 3 στην Σταυρούλα Ξουλίδου και πάει λέγοντας…

    Δηλαδή για τους 20 βουλευτές που τους υπολείπονται ως τους 180, έχουν ετοιμάσει ένα ποσό 60 εκατομμυρίων ευρώ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

    Πόσες επανασυνδέσεις ρεύματος, οικογενειών που ζουν χωρίς ρεύμα, θα μπορούσαν να είχαν κάνει μ' αυτά τα χρήματα;;

    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Απίστευτα αχρείοι καραγκιόζηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση