GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΖΩΔΙΑ και ΟΜΟΡΦΙΑ: Μάθε το TIP ομορφιάς που ταιριάζει σε σένα!

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά κάθε ζώδιο έχει τη δική του προτίμηση όχι μόνο στα καλλυντικα αλλά και στα ρούχα, τα αξεσουάρ...



Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά κάθε ζώδιο έχει τη δική του προτίμηση όχι μόνο στα καλλυντικα αλλά και στα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα παπούτσια, τα brands. Ποιο beauty tip πρέπει να εφαρμόσετε ανάλογα με το ζώδιο σας;

Κριός: Η γυναίκα Κριός αγαπάει τα αρώματα καθώς πιστεύει πως η μυρωδιά είναι αυτή που προσελκύει έναν άντρα. Της αρέσει να δοκιμάζει νέα αρώματα και να κάνει αλλαγές, όμως πάντα φροντίζει να εντυπωσιάζει με τις επιλογές της κολόνιας της. Της ταιριάζουν τα μοντέρνα, νεανικά αρώματα που χαρίζουν την αίσθηση της φρεσκάδας.

Tαύρος: Οι Ταυρίνες γενικά δεν έχουν κάποιο σταθερό μακιγιάζ που να φοράνε κάθε μέρα. Για το μακιγιάζ τους προτιμούν μόνο ένα απλό γήινο ρουζ και ένα απαλό lip gloss για τις πρωινές ώρες. Όταν πρόκειται όμως να βγουν και να διασκεδάσουν δεν διστάζουν να εντυπωσιάσουν με ένα αστραφτερό μακιγιάζ. Οι αποχρώσεις που προτιμούν είναι οι πράσινες για τα μάτια, ενώ για τα χείλη προτιμά το ροζ και το καφέ.

Δίδυμος: Οι γυναίκες με αυτό το ζώδιο χρησιμοποιούν όλα τα προϊόντα μακιγιάζ σε διάφορες αποχρώσεις. Επιλέγει το κάθε χρώμα ανάλογα με το κέφι της γιατί θεωρεί πως μακιγιάζ είναι και το πως νιώθεις μέσα σου. Τα δύο κυρίαρχα προϊόντα είναι το ρουζ και η μάσκαρα!

Καρκίνος: Στο μακιγιάζ της δεν της αρέσουν τα extreme χρώματα, φροντίζει όμως πάντα να τονίζει διακριτικά τα μάτια της, ώστε να φαίνονται ζεστά και λαμπερά. Μάλιστα συχνά δεν διαλέγει μόνη της τα καλλυντικά αλλά πηγαίνοντας για ψώνια μαζί με φίλες ή συγγενείς.

Λέων: Μπορεί να μην βάλετε κάτι sexy και προκλητικό αλλά πάντα θα προσπαθήσετε να κλέψετε τις εντυπώσεις με το beauty look σας. Οι χρυσαφιές, μπρονζέ αποχρώσεις αναδεικνύουν όλα τα θετικά χαρακτηριστικά σας και σας κάνουν να λάμπετε ακόμα περισσότερο!

Παρθένος: Ένα άρωμα με βάση τα φρούτα, προσφέρει στον Παρθένο αναζωογόνηση και φρεσκάδα που τόσο πολύ επιθυμεί! Για το μακιγιάζ της, δεν της αρέσουν οι εκκεντρικότητες, προσπαθεί να έχει αρκετά καλλυντικά για την φροντίδα του δέρματος, αλλά το σετ του μακιγιάζ της αποτελείται μόνο από ρουζ, μάσκαρα, μολύβι και 2-3 κραγιόν σε φυσικές αποχρώσεις.
Ζυγός: Αγαπάτε το μακιγιάζ, το θεωρείτε περισσότερο τέχνη παρά μία απλή διαδικασία. Για αυτό το λόγο άλλωστε σας αρέσει να πειραματίζεστε με διάφορα προϊόντα. Το νεσεσέρ με τα καλλυντικά τα έχει όλα μέσα γιατί το μακιγιάζ είναι για την γυναίκα Ζυγό τέχνη. Δωρίστε της μια παλέτα από σκιές ματιών και θα σας λατρέψει!

Σκορπιός: Σου αρέσουν τα ιδιαίτερα μακιγιάζ και το κόκκινο κραγιόν είναι το δυνατό σου όπλο. Μπορεί, λοιπόν, τις πρωινές ώρες να μην ασχολείσαι τόσο με τα καλλυντικά σου, αλλά το βράδυ δεν μπορείς να βγεις έξω χωρίς έντονα μάτια και χείλη.

Τοξότης: Μέσα σου πιστεύεις-και καλά κάνεις- πως η φυσική ομορφιά είναι πιο ωραία από ένα βάψιμο. Ωστόσο αυτό που σας αρέσει και δεν το ξεχνάτε ποτέ είναι το περιποιημένο μανικιούρ. Οπότε το beauty tip που σε αντιπροσωπεύει είναι φυσικά το γαλλικό μανικιούρ!

Αιγόκερως: Το μακιγιάζ σου είναι πάντα εντυπωσιακό και αφοπλιστικό, χωρίς να είναι ιδιαίτερα εκκεντρικό. Τις πρωινές ώρες φροντίζεις να μην προκαλείς με έντονα χρώματα αλλά το βράδυ δεν έχει κανένα πρόβλημα να αναδείξεις την πιο σέξι πλευρά σου με ένα έντονο βάψιμο.

Υδροχόος: Σου αρέσει να δοκιμάζεις τις νέες τάσεις της μόδας και να πειραματίζεσαι κατά καιρούς. Τα έντονα φρύδια και το σκούρο κραγιόν είναι το σήμα κατατεθέν σου για αυτό το χειμώνα!

Ιχθύς: Σου αρέσουν πολύ τα ρομαντικά beauty look. Δεν τονίζεις ποτέ και μάτια και χείλη ενώ οι αποχρώσεις σου κινούνται σε ροζ, απαλό κόκκινο και μωβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση