GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το εντυπωσιακό φαινόμενο που εμφανίστηκε στον ουρανό της Ρόδου και "τρέλανε" του κατοίκους [video + photo]

Σε αυτό τον πλανήτη υπάρχουν διάφορα ανεξήγητα φαινόμενα άλλα εντυπωσιακά και όμορφα και άλλα παράξενα και άσχημα που κάνουν τη...



Σε αυτό τον πλανήτη υπάρχουν διάφορα ανεξήγητα φαινόμενα άλλα εντυπωσιακά και όμορφα και άλλα παράξενα και άσχημα που κάνουν την εμφάνιση τους σπάνια και είναι σημείο αναφοράς και έρευνας απ’όλους μας και φυσικά από τους επιστήμονες.

Το ουράνιο τόξο είναι ένα ωραίο φαινόμενο της φύσης το οποίο λίγο-πολύ όλοι έχουμε συναντήσει στην ζωή μας.

Πάντοτε εμφανίζεται μετά την βροχή και με την εμφάνιση του ήλιου.

Το διπλό ουράνιο τόξο είναι ακόμη ομορφότερο και είναι ένα σχετικά σπάνιο φαινόμενο.

Αυτή την μαγευτική εικόνα είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν πριν λίγες ημέρες στο νησί του Ήλιου την Ρόδο.

Το εσωτερικό ουράνιο τόξο είναι φωτεινότερο, γι’ αυτό και ονομάζεται πρωτεύον ουράνιο τόξο. Τα χρώματα είναι αντίθετα στα δυο ουράνια τόξα, δηλαδή, στο πρωτεύον τόξο εσωτερικά βρίσκεται το ιώδες και εξωτερικά το ερυθρό χρώμα, ενώ στο δευτερεύον τόξο έχουμε το ερυθρό στο εσωτερικό και το ιώδες στο εξωτερικό του τόξου.

Δείτε σε Video και Photo το μοναδικό αυτό φαινόμενο και…που ξέρετε; Αν ψάξετε στο τέλος ενός διπλού ουράνιο τόξου ίσως βρείτε έναν διπλό ανεκτίμητο θησαυρό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση