GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυκλοφοριακό χάος στην Χαλκίδα λόγω κακοκαιρίας [video + photos]

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία που πλήττει από χθες βράδυ, ολόκληρη την Εύβοια με ισχυρές βροχές και καταιγίδες... Η βροχή μαστίγ...


Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία που πλήττει από χθες βράδυ, ολόκληρη την Εύβοια με ισχυρές βροχές και καταιγίδες...
Η βροχή μαστίγωσε και πάλι τους δρόμους της Χαλκίδας και προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο, χωρίς ωστόσο να σημειωθούν ιδιαίτερα προβλήματα.
Από το βράδυ τα φαινόμενα σιγά - σιγά θα εκτονωθούν. Το Σαββατοκύριακο θα ειναι γενικά αίθριος ο ουρανός όσο παράξενο και αν είναι αυτό. Λίγα φαινόμενα θα εκδηλωθούν μονο στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα ενώ ασθενείς βροχές θα πέσουν μόνο το πρωί του Σαββάτου στη βόρεια Κρήτη.
Από εκεί και πέρα ο καιρός θα φτιάξει και θα έχουμε μόνο πρωϊνές ομίχλες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά το πρωί. Η θερμοκρασία σιγά - σιγά θα αρχίσει να ανεβαίνει για να φτάσει τους 18 με 19 βαθμούς και τοπικά τους 20 βαθμούς Κελσίου. Προβλέπεται λοιπόν να είναι ένα ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο στην καρδιά του Δεκέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση