GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας του Σπύρου Μαρίνη «θεμελιωτή» της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου [video + photos]

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί οι εκδηλώσεις για την δεκαετηρίδα της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου στο Εκθεσιακό Κέντρ...


Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί οι εκδηλώσεις για την δεκαετηρίδα της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο της Γέφυρας Α.Ε στο Αντίρριο.

Συγκινητική στιγμή τα αποκαλυπτήρια της αναμνηστικής πλάκας που φέρει το όνομα του Πατρινού εκπαιδευτικού Σπύρου Μαρίνου, που προ μηνών έφυγε πρόωρα από την ζωή, αγωνιστή της κοινωνικής ενωμάτωσης των ΑμεΑ και πρωτοστάτη της Ένωσης Κοινωνικών Φορέων «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ».
Την αποκάλυψη της πλάκας με το όνομα του Σ. Μαρίνη έκανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας.
Ο Σπύρος Μαρίνης ήταν ο πρώτος που πήρε θέση μεταξύ αυτών που έχτισαν την υλική γέφυρα, αποτελώντας ένα υπέροχο παράδειγμα των άυλων γεφυρών που από την πρώτη μέρα της κατασκευής της Ζεύξης οι άνθρωποι της Γέφυρας χτίζουν με την τοπική κοινωνία.
Είναι ιδιαίτερα ενδεικτικό ότι ο άνθρωπος που τιμήθηκε, ως θεμελιωτής και Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αχαΐας, είχε την πρωτοβουλία να αξιοποιήσει σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων για να πάρει το σχολείο του το όνομα «ΓΕΦΥΡΑ – ΓΕΦΥΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση