GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το δημοφιλέστερο πορνό video όλων των εποχών!

Το δημοφιλέστερο πορνό video όλων των εποχών, σύμφωνα με το Pornhub, γυρίστηκε το 2007 και πρωταγωνίστριά του είναι η Νο1 reality star το...

Το δημοφιλέστερο πορνό video όλων των εποχών, σύμφωνα με το Pornhub, γυρίστηκε το 2007 και πρωταγωνίστριά του είναι η Νο1 reality star του πλανήτη, Kim Kardashian με τον τότε εραστή της, Ray J.
Τα επίσημα στοιχεία, μιλάνε από μόνα τους: Μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει πάνω από 93 εκατομμύρια views, αφήνοντας πίσω του διάσημες επαγγελματίες πορνοστάρ που ανήκουν σε μεγάλα στούντιο και έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες πορνό, ενώ η star έχει λάβει περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια από τα δικαιώματα του video, το οποίο ανήκει στην εταιρεία Vivid.
Να σας ενημερώσουμε εδώ πως η πορεία του πορνό video υπήρξε ιδιαίτερα εντυπωσιακή το τελευταίο διάστημα. Σε αυτό βοήθησε χωρίς καμία αμφιβολία το γυμνό shooting της Kim Kardashian στο περιοδικό Paper, το οποίο αναστάτωσε τον πλανήτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση