GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα ακόμα ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ βίντεο με νταντά να ξυλοκοπεί ΑΓΡΙΑ ένα μικρό παιδάκι... [video]

Τον τρόμο που έζησε ένα 5χρονο παιδάκι στην Κίνα, στα χέρια της αδίστακτης γυναίκας που ανέλαβε τη φροντίδα του, κατέγραψε η κρ...



Τον τρόμο που έζησε ένα 5χρονο παιδάκι στην Κίνα, στα χέρια της αδίστακτης γυναίκας που ανέλαβε τη φροντίδα του, κατέγραψε η κρυφή κάμερα που είχαν βάλει στο σπίτι οι γονείς του.

Στις σκληρές εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, φαίνεται η 32χρονη Heng Hsiao, σε έξαλλη κατάσταση, να χτυπάει, να κλωτσάει και να σέρνει στο πάτωμα τον 5χρονο Shing Sun, ο οποίος προσπαθούσε μάταια να προφυλαχθεί από τα βίαια χτυπήματα της νταντάς.

Η 32χρονη είχε αναλάβει τη φροντίδα του παιδιού, προκειμένου οι γονείς του να βγουν έξω για φαγητό. Χωρίς να το ξέρει, όμως, πιάστηκε στα πράσα, αφού οι γονείς του παιδιού είχαν εγκαταστήσει κρυφή κάμερα στο σαλόνι, σε περίπτωση που έπεφταν θύματα ληστών.

Την ώρα που ο μικρός σφαδάζει από τον πόνο και κλαίει με αναφιλητά, ξαπλωμένος στο πάτωμα, ακούγεται η αδίστακτη νταντά να του φωνάζει: “Θα σε σκοτώσω στο ξύλο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση