GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πουνέντης: «Ξεχνάς, Ελένη Τσολάκη, που ερχόσουν στην εκπομπή και μύριζε η ανάσα σου;» [Video]

Ο Μάκης Πουνέντης σχολίασε στην εκπομπή "Αυτά είναι" τις δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη, η οποία είπε στο "Ouga Ch...



Ο Μάκης Πουνέντης σχολίασε στην εκπομπή "Αυτά είναι" τις δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη, η οποία είπε στο "Ouga Challenge" του Δημήτρη Ουγγαρέζου πως θα προτιμούσε να της πέσει το κινητό στην τουαλέτα, παρά να ξανασυνεργαστεί με τον Μάκη...Βαριά λόγια από τον Μάκη Πουνέντη για την Ελένη Τσολάκη. Ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή «Αυτά είναι» έδωσε την απάντησή του στην συνάδελφό του και σε αυτά που είπε εκείνη στο Mega με Μια.
«Τι είπε το θηλυκό; Η κοπέλα τι είπε; Είπε ότι είναι καλύτερο να πέσει το κινητό της μέσα στην τουαλέτα, φαντάζομαι πριν τραβήξει το καζανάκι, από το να ξανασυνεργαστεί μαζί μου; (...) Ελένη Τσολάκη θλίβομαι. Ειλικρινά λυπάμαι για την συμπεριφορά αυτή. Ειλικρινά. Γιατί εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσο πολύ σε πρόσεχα και σε περιποιούμουν. Πόσους μήνες συνεργαστήκαμε; Τρεις; Τέσσερις; Τόσο σε άντεξα. Ξεχνάς Ελένη Τσολάκη το πρωί που ερχόσουν στην εκπομπή και μύριζε η ανάσα σου κι εγώ είχα τις μέντες και σου έδινα την καραμελίτσα για να μην ξεφτιλιστείς στους υπόλοιπους συνεργάτες; Το ξεχνάς; (...) Ελένη με πίκρανες. Με πίκρανες πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση