GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και όμως η Φαίη αποκάλυψε στον αέρα αν έχει κάνει πλαστικές η Μπεκατώρου...[video]

Η Μαρία Μπεκατώρου το τελευταία διάστημα έχει αλλάξει πολύ στην εμφάνισή της. Μάλιστα έγινε πολύ κουβέντα και πολύ κουτσομπολιό για ...


Η Μαρία Μπεκατώρου το τελευταία διάστημα έχει αλλάξει πολύ στην εμφάνισή της. Μάλιστα έγινε πολύ κουβέντα και πολύ κουτσομπολιό για το αν έχει κάνει ή όχι πλαστικές στο πρόσωπο μπότοξ ή ότι άλλο.
Η Φαίη καλοπροαίρετα στον αέρα της εκπομπής έσπευσε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και διευκρίνισε, ή καλύτερα, αποκάλυψε, ποιος είναι υπεύθυνος για την μεγάλη αλλαγή της Μαρίας Μπεκατόρου .

Είπε λοιπόν πως ένας πολύ γνωστός άνδρας από την εποχή του Τηλεάστύ κρύβεται πίσω από την μεγάλη της αλλαγή.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

2 σχόλια

  1. Κατάντησε τη Νέα Δημοκρατία νέα ΠΟΛΑΝ !

    Οι Νεοδημοκράτες φεύγουν βρίζοντας ( λόγω ΕΝΦΙΑ ) και πηγαίνουν σωρηδόν σε Σύριζα, ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή.

    Όσα και να λένε οι στημένες δημοσκοπήσεις, δεν υπάρχει κοινωνική ομάδα που να μην είναι δυσαρεστημένη με την άθλια συγκυβέρνηση ΝΔΠΑΣΟΚ, εκτός από τη φτωχή κοινωνική τάξη μεγαλοεκδοτών-μεγαλοδημοσιογράφων που για ευνόητους λόγους θέλουν να έχουν το πάνω χέρι στη Νέα Μάσα !

    Κλείνουμε τις τηλεοράσεις.Δεν βλέπουμε ειδήσεις από τα βρωμοκάναλά τους. Δεν επισκεπτόμαστε ιστοσελίδες και μπλογκ που στηρίζουν ΝΔΠΑΣΟΚ. Δεν αγοράζουμε τις βρωμοφυλλάδες τους ( που ευθύνονται για τη λεηλασία 400 δισ. ευρώ από τη μεταπολίτευση και μετά, αφού αυτά στήριζαν το σάπιο πολιτικό σύστημα). Αγοράζουμε μόνο Kontra News, Το Χωνί της Κυριακής, το Παρόν της Κυριακής και την Εφημερίδα των Συντακτών.

    Απαλλαγή μια ώρα νωρίτερα θα φέρει ο αγώνας του ίδιου του ελληνικού λαού. Τρέμουν τις κάλπες, τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΩΜΑ, ΜΠΟΧΑ, ΔΥΣΩΔΙΑ, ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!

    Γεννά ερωτήματα η «νευρική» αντίδραση του κ. Σαμαρά, που με μια πρωτοφανή ενέργεια, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον θεσμικό του ρόλο και να συμπεριφερθεί ως ιδιώτης, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος βουλευτή.

    Θα περίμενε κανείς περισσότερη ψυχραιμία από τον κ. Σαμαρά, ζητώντας πρωτίστως την άμεση διαλεύκανση από τη δικαιοσύνη, των καταγγελιών του κ. Χαϊκάλη. Θα περίμενε επίσης, την απόλυτη καταγγελία του φερόμενου ως μεσάζοντα και όχι την απόλυτη ταύτιση με την υπερασπιστική του γραμμή.

    Είτε ο κ. Σαμαράς έχει κακούς συμβούλους, είτε ο χειρότερος εξ αυτών είναι ο πανικός.

    Το «Success Story», που έγινε ΜΙΖΑ-Story και ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ-Story!!!

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ των καταστροφέων της χώρας, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση