GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραστρατιωτικοί στο Χάρκοβο χτύπησαν άγρια πολίτες [video]

Των Δ. Πορφύρη - Π. Σταφυλά Παραμονή των Χριστουγέννων οι παραστρατιωτικοί του Δεξιού Τομέα και άλλων ομάδων, κυνήγησαν και ...



Των Δ. Πορφύρη - Π. Σταφυλά

Παραμονή των Χριστουγέννων οι παραστρατιωτικοί του Δεξιού Τομέα και άλλων ομάδων, κυνήγησαν και χτύπησαν άσχημα κατοίκους της πόλης Χάρκοβο.

Καθώς οι παρακρατικοί νεαροί απετράπησαν από την βίαια εισβολή που ήθελαν να πραγματοποιήσουν στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, κυνήγησαν τους τοπικούς ρωσόφωνους αιρετούς στους δρόμους της πόλης και κινήθηκαν εναντίον των πολιτών που βρίσκονταν εκεί για συμπαράσταση.

Οι συγκρούσεις έλαβαν χώρα κοντά στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου όπου διεξαγόταν δημοτικό συμούλιο. Οι παρακρατικοί δήλωσαν ότι εκνευρίστηκαν που δεν είχαν τη δυνατότητα να παραστούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

»Το γεγονός αυτό είναι πολύ εξόργισε τους ακτιβιστές»

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε πώς οι ομάδες αυτές-στις οποίες δραστηριούνται και κοπέλες- φορώντας τις γνωστές κουκούλες και άλλοι με στρατιωτική περιβολή φέροντας το σήμα του Δεξιού Τομέα, επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν ομαδικά 2 άνδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση